Zondag: Open Oost Nederland!

Zondag: Open Oost Nederland!

Aanstaande zondag 22 januari is het tijd voor de vijfde NDB Ranking van het seizoen 2016-2017: de Open Oost Nederland. De Darts Vereniging Oost heeft, n.a.v. het succesvolle toernooi van vorig jaar, wederom gekozen voor het Aparthotel in Delden als locatie. Vorig jaar waren Danny Blom, Aileen de Graaf, Kevin Harms, Justin van Tergouw, Layla Brussel en Keanu van Velzen de kampioenen.

Zondag staat tevens het derde rankingtoernooi van het seizoen voor mindervaliden op het programma. Meer informatie over dit circuit u in dit nieuwsbericht. Er zal zondag ook een toernooi worden georganiseerd voor de zogenoemde ‘specials’. Dat is de categorie voor spelers met een beperking die, volgens het reglement van de WDDA, niet onder de officiële categorie van de mindervaliden horen. De inschrijving sluit om 12.30.

Waarom zou je eigenlijk deelnemen aan het Ranking Circuit van de NDB?

  • Omdat dit het belangrijkste en aantrekkelijkst Rankingcircuit op nationaal niveau is!
  • Omdat er maar liefst 8 verschillende toernooien zijn door het gehele land!
  • Omdat er verschillende categorieën zijn zodat iedereen kans maakt om te winnen!
  • Omdat je kans maakt op een plaats in de Nederlandse selectie!
  • Omdat je kans maakt op deelname aan de Winmau World Masters!
  • Omdat je mooie bekers kunt winnen!
  • Omdat er per Ranking een prijzenpot is van ruim €4.000,-.

Reden genoeg dus om mee te doen!

Inschrijven: 
Er zijn voor dit toernooi acht verschillende toernooien:
– Aspiranten (t/m 13 jaar)
– Meisjes (t/m 17 jaar)
– Junioren (Jongens van 14 t/m 17 jaar)
– Dames
– Heren B
– Heren A
– Mindervaliden met een lichamelijke beperking
– Specials (overige spelers met een beperking)

Inschrijven voor de ‘Open Oost Nederland’ kan zoals gezegd ter plaatse in de locatie. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11:00 uur in te schrijven en dit is geheel gratis. Omstreeks 11.15 uur wordt begonnen aan de jeugdtoernooien. Senioren dienen zich voor 12:30 uur in te schrijven en te kiezen voor categorie Heren A (€10,-), Heren B (€5,-) of Dames (€10,-). De mindervaliden en specials kunnen zich tevens tot 12.30 uur bij de wedstrijdtafel inschrijven en dit is geheel gratis. Alle seniorentoernooien beginnen rond 13.00 uur. 

De NDB blijft hameren op het schrijven na een verliespartij! De lijst met niet-schrijvers is up-to-date en is hier te vinden. Een speler op de lijst die nogmaals niet schrijft wordt geschorst voor vijf rankingtoernooien. Tot nu toe is deze schorsing aan drie spelers opgelegd. 

Locatie:
Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491 DG Delden

De NDB en de DVO nodigen iedereen van harte uit en wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier tijdens de ‘Open Oost Nederland’. Laten we er een sportieve, gezellige en spannende NDB Ranking van maken!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2553-zondag-open-oost-nederland