Inschrijving informatie

Het seizoen 2020-2021 hebben we helaas niet kunnen starten. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we het aankomende seizoen wel mogen darten. Dus het wordt tijd om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen!

U kunt zich digitaal inschrijven tot en met zondag 04 juli 2021. Er kan alleen digitaal via Teambeheer wordt ingeschreven! De betaling geschiedt via iDeal. Er zijn door Teambeheer video’s gemaakt om alles duidelijk uit te leggen (het kan zijn dat de video’s verouderd zijn):

Ook is het mogelijk voor nieuwe teams om in te schrijven via Online Teambeheer. Kies dan voor ‘nieuw team‘ ipv in te loggen. Je inloggegevens worden dan z.s.m. verzonden.

Indien je wil deelnemen aan de recreanten divisie (5e divisie) gelieve te vermelden als opmerking bij de inschrijving!  

Kosten:
– Inschrijfkosten per ingeschreven lid (seizoen 20-21) = GRATIS!
– Inschrijfkosten per persoon (nieuw of niet ingeschreven tijdens seizoen 19-20) € 30,-
– Borg voor nieuw team € 22.50

Link direct inschrijven: Online Inschrijven nieuw seizoen 2021 – 2022

Bestaande teams hebben een mail ontvangen met gegevens om in te loggen.

Extra informatie: Op 25 mei 2018 treedt in de Europese Unie de nieuwe wet op de bescherming van de persoonsgegevens in werking, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG vervangt de oude Wet Bescherming Persoonsgegevens(Wpb). Hierdoor zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd in Teambeheer om hier aan te voldoen.

Overige informatie:

Teams die zich niet inschrijven voor het nieuwe seizoen krijgen het restant van hun borg terug (zelf aanvragen bij de penningmeester via penningmeester@tdvdarts.com).

Ter verduidelijking: Deelname aan de officiële competitie is uitsluitend mogelijk voor teams met tenminste 6 spelers. Er is geen maximum voor het aantal spelers per team!

VRAGEN.
Vragen m.b.t. inschrijvingen?
Mail naar inschrijving@tdvdarts.com