Zin om zelf te gaan darten?

Foto: Hans Willink

Twijfel dan niet langer, koop een paar dartspijlen of ga op zoek naar je oude pijlen op zolder en wie weet treed jij wel in de voetsporen van ‘s werelds beste darter op dit moment; Michael van Gerwen!
Natuurlijk gaat er een lange weg aan vooraf voordat je wereldkampioen wordt. Het begint met heel veel oefenen, wedstrijden gooien en toernooien bezoeken. Dit is allemaal mogelijk in Nederland! Misschien zou jij het ook wel leuk vinden om met een paar vrienden een toernooi te bezoeken of zelfs wekelijks competitie te gaan gooien? Dan is dit een mooi moment om te beginnen.
Samen met regionale lidorganisaties organiseert de Nederlandse Darts Bond door het gehele land allerlei competities en toernooien, voor ieder niveau en van jong tot oud, dus ook voor jou! Klik hier om te kijken welke regionale lidorganisatie bij jou in de buurt zit en neem contact met ze op om lid te worden. Darts is naast een gezellige sport ook ontzettend goed voor bijvoorbeeld je fijne motoriek, concentratie- en doorzettingsvermogen!
Wil je niet direct lid worden maar wel kijken hoe het met jouw niveau gesteld is? Ook dat is mogelijk. Doe bijvoorbeeld mee aan de BAUHAUS Dutch Open Darts 2017. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.
Wat kun je allemaal verwachten? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op 150 dartsbanen, topwedstrijden op de tribunebanen, een gezellige barstraat, een knallende feesttent, finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!
Meer informatie over dit unieke toernooi kun je vinden op www.dutchopendarts.nl. Darts is een geweldige sport voor iedereen, dus pak je pijlen en begin!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/dutch-open-darts/item/2516-zin-om-zelf-te-gaan-darten