Zesde NDB Ranking in Rotterdam

Zesde NDB Ranking in Rotterdam

Aanstaande zondag 5 maart staat de zesde NDB Ranking van het seizoen 2016-2017 op het programma, Open Rotterdam. De RDO gaat er samen met de NDB voor zorgen dat het weer een hele leuke, gezellige en sportieve dag gaat worden. Er zal gedart gaan worden in Sportcentrum Vlaardingen. Voor de actuele NDB Rankingstand klikt u hier. We hopen natuurlijk weer erg veel darters te mogen begroeten op de zesde NDB Ranking van dit seizoen. 
Inschrijven: 
Er zijn zeven verschillende toernooien:
– Aspiranten (t/m 13 jaar)
– Meisjes (t/m 17 jaar)
– Junioren (Jongens van 14 t/m 17 jaar)
– Dames
– Heren B
– Heren A
– Mindervaliden met een lichamelijke beperking

Inschrijven voor de ‘Open Rotterdam’ kan zoals gezegd ter plaatse in de locatie. De aspiranten, meisjes en junioren dienen zich voor 11:00 uur in te schrijven en dit is geheel gratis. Omstreeks 11.15 uur wordt begonnen aan de jeugdtoernooien. Senioren dienen zich voor 12:30 uur in te schrijven en te kiezen voor categorie Heren A (€10,-), Heren B (€5,-) of Dames (€10,-). De mindervaliden kunnen zich tevens tot 12.30 uur bij de wedstrijdtafel inschrijven (€5,-). De senioren toernooien beginnen rond 13.30 uur. 

Locatie:
Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9
3136 GZ VLAARDINGEN
Wil je meer weten over de NDB Ranking? Klik dan hier

De NDB en de RDO nodigen iedereen van harte uit en wensen alle deelnemers ontzettend veel succes en plezier tijdens de ‘Open Rotterdam’. Laten we er een sportieve, gezellige en spannende NDB Ranking van maken!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2590-zesde-ndb-ranking-in-rotterdam