Winmau Open België 2016

Winmau Open België 2016

Komend weekend staat het Open België op het programma in de ‘Belgica Loods’ in Antwerpen. Een toernooi dat onder de Nederlandse darters erg populair is en dus zullen er ook dit jaar weer vele landgenoten aan de oche verschijnen. Klik hier om te zien welke Nederlanders er allemaal deelnemen.

Programma: 
Vrijdag: Warming Up
Zaterdag: Men, Ladies & Mix Pairs
Zondag: Men, Ladies & Youth Singles + G-darts

Vorige editie:
Vorig jaar wist de uit den Haag afkomstige Yordi Meeuwisse het warming-up toernooi te winnen. Een dag later was selectiespeelster Anca Zijlstra samen met voormalig Lakeside winnaar Scott Waites het beste tijdens de mixkoppels. In de finale waren zij met 4-1 te sterk voor Ross Montgomery en Zoe Jones. De titel in het herenkoppel toernooi ging in 2015 naar Madars Razma en Darius Labanauskas. Zij waren met 5-3 te sterk voor onze landgenoten Ron Meulenkamp en Ryan de Vreede. Fallon Sherrock en Anastasia Dobromyslova waren destijds het winnende dameskoppel en versloegen Zoe Jones en Margaret Sutton in de eindstrijd. 
Jeffrey de Graaf wist zich te kronen tot Winmau Open België 2015 kampioen. Hij wist de finale met 3-2 in sets te winnen van Dean Reynolds uit Wales. Een ronde eerder was de Graaf te sterk voor landgenoot Wesley Harms. Bij de dames wist Deta Hedman opnieuw het single toernooi op haar naam te schrijven door Fallon Sherrock met 2-0 te verslaan. Dit was de zesde keer dat de Engelse in de finale stond in België en al weer de vierde keer dat ze de titel won. Een indrukwekkende prestatie. Zou ze dit jaar weer kunnen winnen? 
Maarten-Dirk Woord en Kyana Fraunfelder wisten de Winmau Open Belgie 2015 titels bij de jongens en meisjes te winnen. 
De Nederlandse Darts Bond wenst alle Nederlands heel veel succes in België! 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/toernooien/item/2337-winmau-open-belgie