Wedstrijdverslag T.D.V. Blauw – C.C.P. Deurne

Wedstrijdverslag Play-off Meijerij 14 mei 2016.

TDV-Blauw – CCP Deurne.

Niemand zegt last te hebben van zenuwen, maar er heerst toch wel enigszins een gezonde spanning rondom de wedstrijd. We spelen tegelijk thuis met de Brabantcup, gezellige drukte dus.

Singels:

 1. William; heeft een sterke tegenstander die o.a. de 2e leg start met een 180 score waarmee hij een behoorlijk gat slaat die William helaas niet meer te boven kan komen en dus verliest met 0-3
 2. Patrick; leek niet echt in een goed ritme te kunnen komen en ook hij verliest met 0-3.
 3. Samantha; heeft overduidelijk een betere start en wint overtuigend haar partij met 3-0.Tussenstand 1-2.
 4. John; komt moeizaam op gang en zijn tegenstander was in het begin succesvoller op de dubbels en het werd snel 0-2. Na een close 3e leg komt John steeds beter in zijn spel en kan de partij gelukkig nog op tijd omdraaien en er een 3-2 winst uit halen.
 5. Corley; speelt een hele solide singel en wint overtuigen met 3-0.
 6. Miranda; heeft de betere scores maar kan de dubbels niet vinden. Gelukkig gooit zij wel de laatste dubbel en wint uiteindelijk toch nog met 3-2Tussenstand 4-2.
 7. J.P.; heeft een goede start en komt makkelijk op 2-0. De 3e leg gaat even wat minder 1-2 maar dan perst hij er een perfecte 4e leg uit, scoort 4x 100, mist tops voor een 101 finish, maar gooit uiteindelijk in 17 de 3-1 winst.
 8. Mark; heeft een zware partij, gaat gelijk op in de strijd maar helaas gooit zijn tegenstander als eerste de laatste dubbel. Verlies 2-3.
 9. Melany; komt wat moeilijk op gang en lijkt problemen te hebben om in de wedstrijd te kunnen komen, en verliest derhalve met 1-3. Tussenstand 5-4.
 10. Sam; die was erg laat binnengekomen omdat hij eerst nog naar de kapper moest, ( onze ijdele Ronaldo..….). zijn tegenstander is constant sterker in de scores, maar krijgt de dubbels niet geraakt, waar Sam optimaal gebruik van maakt en alle 3 de legs afsnoept. 3-0
 11. Leon; speelt een solide partij en wint overtuigend met 3-0
 12. Kim; ook zij speelt een solide wedstrijd en wint overtuigend met 3-0. Tussenstand 8-4.

Koppels:

 1. William en John; zwaar bevochten partij en na een matige start een goed herstel en trekken de partij uiteindelijk toch naar zich toe, 3-2.
 2. Bart en Corley; ondanks dat Bart koud start, spelen ze samen toch een solide wedstrijd en winnen overtuigend. 3-1
 3. Samantha en Miranda; samen ruim de betere qua scores, maar problemen met de dubbels zorgt er voor dat ze met 1-3 verliezen. Tussenstand 10-5.
 4. J.P. en Mark; moeizame start, en na 0-2 achter te hebben gestaan teruggevochten naar 2-2, en na een prachtige 180 van JP kan Mark de beslissende dubbel gooien, winst 3-2.
 5. Sam en Leon; kunnen helaas geen druk zetten op de tegenstander en verliezen de partij met 0-3.
 6. Kim en Marjolein; gelijk opgaande strijd maar ook zij hebben problemen met de dubbel, verliezen derhalve met 2-3. Tussenstand 11-7.
 7. Marjolein en Patrick; moeizame partij, maar met de juiste scores en dubbels op het juiste moment een 1-2 achterstand toch nog om kunnen buigen naar een 3-2 winst.
 8. William en Melany; hebben een zelfde wedstrijd verloop als in partij 19 en dus een 3-2 winst behaald.
 9. Corley en Bart; hebben de betere scores, maar hebben ook problemen met de dubbels. Na 0-2 te hebben achtergestaan kunnen ze gelukkig nog terug komen in de partij en deze om te zetten naar een 3-2 winst.

Tussenstand; 14-7

Hiermee is de overwinning veilig gesteld en zijn we geplaatst voor de halve finale. Op het zelfde moment behalen naast ons ook de Brabantcup een 14-6 stand en ook zij hebben zich dus op het zelfde moment geplaatst voor de halve finale. Prachtige dag voor de TDV.

 1. Leon en Kim; zoals bij vele partijen vandaag goede scores maar problemen met de dubbels, derhalve verlies 1-3.
 2. John en Samantha; hebben hier in deze partij geen last van en winnen overtuigend met 3-0.
 3. J.P. en Sam; sterke partij, goede scores en goed rendement op de dubbels, terecht 3-0 winst. Tussenstand 16-8

1001 viertallen.

 1. William, Patrick, John en Corley; kunnen geen botten breken, en verliezen.
 2. Samantha, Miranda, Melany en Kim; winnen de partij op de dubbel.
 3. J.P., Mark, Sam en Bart; halen het laatste punt binnen.

Eindstand: 18-9.

Eindconclusie:

Net als de Brabantcup spelen we over 2 weken de halve finale. Op dit moment hebben we het bericht gehad dat Meijerij Geel het niet heeft gehaald helaas, jammer dames en heren Geel, was mooi geweest als we het alle drie zouden hebben gehaald.

Maar goed, 2 van de 3 teams in de halve finale, 28 mei, Brabantcup thuis en TDV Blauw uit tegen Roosendaal of PDB-Miriam. We kunnen toch wel zeggen een geslaagde dag voor de TDV denk ik zo. PROFICIAT.

Dames / Heren TDV-ers 28 mei: GAS EROP!!!!!!!!.

Hopelijk krijgen we beide goed support, ik zal er in elk geval weer bij zijn, en proberen om weer een verslag te maken.

Tilburg, Bet Kolen, gemaakt door De Supporter, Willie van Dijk.