Wedstrijdverslag MC1 DDC – TDV

Meierijcup:  Wedstrijdverslag   D.D.C. – T.D.V.1  ( 12 oktober  2013 ).

Vandaag staat op het programma een uitwedstrijd naar het verre Dongen. Ook vandaag is de sfeer wederom prima eens kijken hoeveel punten we vandaag naar Tilburg kunnen brengen.

Singels Heren en Dames:

Theo gaat prima van start de scores zijn goed maar heeft moeite met de afwerking, uiteindelijk heeft hij geen probleem om de partij binnen te halen (3-0)

Joop start goed en komt snel op een 1-0 voorsprong, vergeet de 2-0 te maken maar hervind het ritme en pakt alsnog de volgende legs voor een prima overwinning (3-1)

Karin start goed de scores zijn prima en ook de dubbel word snel gevonden wat resulteert in een 2-0 voorsprong. De 3e leg wat moeite op de dubbel maar toch een prima overwinning (3-0)

Edwin heeft geen moeite om in iedere leg met ruime voorsprong bij de dubbel te komen, maar het afmaken van de partij blijkt een stuk lastiger, desondanks een prima overwinning. (3-0)

Bart begint sterk maakt snel de 1-0 maar zakt dan in zijn tegenstander maakt dan ook 1-1. Dan gaat hij beter gooien en een sterker 2e deel van de partij brengt alsnog de terechte overwinning. (3-1)

Jaqueline pakt met dubbel 1 de 1e leg maar kan in het vervolg (ondanks de goede scores) van de partij de dubbel niet meer vinden wat resulteert in een nederlaag (1-3)

Harry heeft een gelijkwaardige tegenstander maar kan helaas de dubbel niet vinden (veel pech) en zijn tegenstander wel zodat deze pot helaas naar DDC gaat. (0-3)

Ramon start prima en met een 40-finish komt hij op 1-0, daarna valt hij scorend helemaal weg en zijn tegenstander gaat helaas door naar de overwinning. (1-3)

Bianca heeft een sterke tegenstander, ze staat snel achter met 0-2, komt met een 32-finish terug naar 1-2 maar in de 4e leg pakt DDC met een 94-finish alsnog de partij. (1-3)

Maikel gooit een puike pot, goede scores (o.a. 2x 180) en prima finishwerk brengt hem al vrij snel de terechte overwinning. (3-0)

Koen hoeft zich niet te veel in te spannen , goede sores (o.a. 1x 180) en prima finishwerk (mist helaas een 136-finish) brengt ook snel de overwinning. (3-0)

Leoni speelt een goede partij komt op een 2-1 voorsprong maar mist de dubbel om 3-1 te maken wat DDC wel doet voor 2-2. Met goede scores(3×100) in de 5e leg pakt DDC alsnog partij. (2-3)

“Tussenstand na het spelen van de singels 5-7”

Koppelpartijen Heren en Dames:

Een kleine voorsprong na de singels eens kijken of we deze kunnen uitbreiden..

Joop en Theo spelen een prima koppelpartij, goede scores (o.a. 1x 180 theo) en snel finishwerk brengt snel een 2-0 voorsprong. DDC komt echter terug naar 2-2. Een kleine voorsprong in de 5e leg word teniet gedaan door 2×180 van DDC en met goed finishwerk pakt DDC de overwinning. (2-3)

Bart en Edwin lopen scorend weg maar krijgen de dubbel heel moeilijk gevonden wat resulteert in een 5e leg. Deze leg vinden met een 52-finish gelukkig wel snel de dubbel. (3-2)

Jaqueline en Bianca lopen scorend snel weg en hebben ook geen enkele moeite om de dubbel snel te vinden wat resulteert in een goede overwinning (3-0)

Harry en Michael spelen een degelijke partij en zijn niet in de problemen gekomen. (3-0)

Koen en Maikel hebben ook geen enkel probleem om de partij binnen te halen. (3-0)

Karin en Leoni spelen een prima pot en ze komen snel op 1-0, missen helaas de dubbel voor de 2-0 zodat DDC terug komt naar 1-1. De partij gaat verder gelijk op maar met een prima 110-finish pakken de dames van DDC alsnog de partij. (1-3)

“ Tussenstand na het spelen van de koppels 7 – 11“

Mixkoppels en extra heren koppels:

De voorsprong is gegroeid maar minder hard dan gehoopt…

Harry en Karin spelen samen een goede pot komen snel met 2-1 voor en missen een 104-finish voor de partij waardoor DDC helaas kan terugkomen en alsnog de partij binnenhalen. (2-3)

Maikel en Jaqueline spelen een degelijke pot en pakken verdient de overwinning (3-1)

Bart en Patrick spelen een prima partij maar hebben moeite met de dubbel in de 3e leg. Desondanks een prima overwinning (3-0)

Koen en Bianca kunnen scorend DDC niet bijhouden en als dan ook nog een te veel dubbels worden gemist brengt dit een niet verwachte nederlaag. (1-3)

Michael en Ankie spelen een gelijk opgaande partij komen ondanks een 180 van DDC terug naar 2-2 maar in de 5e leg kunnen dit niet doorzetten. (2-3)

Joop en Theo spelen een degelijk koppel en pakken verdient de overwinning. (3-0)

“Tussenstand na het spelen van de mix- en extra herenkoppels 10 -14”

Teampartijen:

De winst is binnen en nu maar eens kijken hoe groot de overwinning uiteindelijk zal worden…

Teampartij 1 Heren (Joop, Theo, Harry en Bart)

Goede scores zorgen ervoor dat onze jongens met een ruime voorsprong (ca. 400 punten) richting de dubbel gaan. Bart mist een 110-finish en Harry gooit tops uit voor de partij. (10 – 15)

Teampartij 2 Dames (Leoni, Karin, Jaqueline en Bianca)

Onze dames bouwen d.m.v.  goede scores een redelijke voorsprong op richting de dubbel. Jaqueline mist een 96-finish en Bianca haalt met een 36-finish alsnog de partij binnen. (10-16)

Teampartij 3 Heren (Koen, Michael, Maikel en Patrick)

Ook in deze partij bouwen onze jongens een voorsprong op van rond de 300 punten  en gaan dan ook snel richting de dubbel. Michael mist een 96-finish en Koen pakt met dubbel 4 de partij. (10 – 17)

“Eindstand  DDC – TDV 10-17”

Uiteindelijk toch nog een ruime overwinning binnengehaald, is toch nog een mooie start van de herfstvakantie geworden…

Onze volgende partij is een thuiswedstrijd en wel op 26 oktober 2013 tegen koploper BDC..

Eric Smits.

Meierijteam Tilburg.

​