Wedstrijdverslag MC1 CCP – TDV

Meierijcup 1:  Wedstrijdverslag   C.C.P.  – T.D.V.1 ( 9 november  2013 ).

Vandaag een uitwedstrijd naar de kampioen van het afgelopen seizoen C.C.P. uit Deurne. Beide teams doen mee voor de bovenste plaatsen dus elk punt is belangrijk !!… Game one..

Singels Heren en Dames:

Joop speelt als vanouds een prima partij, de scores zijn goed en op het finishwerk is ook niets aan te merken. Een strakke overwinning en een verdiend punt voor TDV(3-0)

Theo speelt ook een prima partij, laat zijn tegenstander wel even terugkomen maar maakt het in de 4e leg vakkundig af. Mooie overwinning (3-1)

Karin gaat scorend gelijk op met haar tegenstander maar heeft helaas te veel moeite met de dubbel en dat is toch waar het spelletje om draait  (1-3)

Michael heeft een goede tegenstander maar vanaf de 1-1 gaat de versnelling hoger en met goede scores (o.a. 1×180) en prima finishwerk pakt hij terecht de partij. (3-1)

Edwin heeft een gelijkwaardig tegenstander en beide spelers hebben moeite om de dubbel te vinden. Uiteindelijk in de 5e leg weet Edwin helaas de beslissende dubbel niet te raken (2-3)

Bianca speelt een gelijk opgaande partij en ook hier moet een 5e leg de beslissing brengen waarbij Bianca deze wel weet te raken. Een goede overwinning. (3-2)

Bart speelt een prima pot na een trage start hervindt hij zijn ritme en loopt dan ook snel weg bij zijn tegenstander, goed finishwerk brengt hem de terechte overwinning. (3-0)

Ramon start voortvarend en moet de 1e leg binnen halen maar krijgt de dubbel niet gevonden. Zijn tegenstander vindt deze wel en stoomt gelijk door naar de overwinning. (0-3)

Jaqueline komt snel op een 1-0 voorsprong en kan in de daarop volgende legs de dubbel niet vinden. Haar tegenstander vind deze helaas wel en pakt de verdiende overwinning. (1-3)

Maikel start goed en ondanks een 180 van zijn tegenstander pakt hij de 1e leg, dan komt zijn tegenstander sterkt terug en pakt verdiend de overwinning (1-3)

Ruud heeft het lastig, komt nog terug naar 1-1 maar kan geen enkel moment aanspraak maken op de overwinning en zijn tegenstander pakt verdiend de partij. (1-3)

Leoni komt middels een 36-finish op voorsprong, haar tegenstander komt terug en na een 1-2 achterstand pakt Leoni verdiend de overwinning. (3-2)

Partijen die beide kanten op konden dus een terechte tussenstand… op naar de koppels

“Tussenstand na het spelen van de singels 6-6”

Koppelpartijen Heren en Dames:

Joop en Theo zijn goed op elkaar ingespeeld en spelen wederom een prima koppel. Zowel Joop als Theo gooien een 180 en met strak finishwerk word de partij binnengehaald. (3-0)

Michael en Maikel spelen een degelijk koppel en met een strakke 4e leg pakken ze de partij. (3-1)

Karin en Femke komen te laat op gang en met een prima 91-finihs pakt C.C.P. de partij. (1-3)

Ramon en Ruud spelen een gelijk opgaande partij, goede scores (1x 180 Ruud en 1x C.C.P.) en een 96-finish voor C.C.P. brengt 2-2 op het bord. De 5e leg zoveel kansen maar geen dubbel grr… (2-3)

Bart en Edwin spelen een goed koppel en pakken dan ook verdiend de overwinning. (3-1)

Leoni en Bianca komen van een achterstand (0-2) terug naar 2-2 o.a. door een 105 finish van Bianca, maar hoeveel dubbels kun je missen om de partij binnen te halen pff…. Te veel dus.(2-3)

Iets meer geluk op de dubbel en de voorsprong was er geweest, maar ja je moet ze wel gooien.

“ Tussenstand na het spelen van de koppels 9 – 9“

Mixkoppels en extra heren koppels:

Ramon en Karin spelen goed maar kunnen helaas niet op tegen hun tegenstander. (1-3)
Michael en Ruud spelen een degelijk koppel en pakken dan ook verdient de partij. (3-1)

Bianca en Bart komen 2x terug maar in de 5e leg kunnen ze het niet doorzetten. (2-3)

Maikel en Leoni hebben geen probleem om verdiend de partij binnen te halen. (3-0)

Joop en Theo spelen wederom een prima pot (1×180 Joop) terechte overwinning. (3-1)

Femke en Edwin komen prima terug naar 2-2 en kunnen het helaas niet afmaken. (2-3)

Weer een gelijk opgaande serie van koppels en mixkoppels dus een terechte tussenstand.

“Tussenstand na het spelen van de mix- en extra herenkoppels 12 – 12”

Teampartijen:

Teampartij 1 Heren (Joop, Michael, Edwin en Ramon)

Een prima partij van beide teams, onze jongens missen een 86-finish op tops, C.C.P. zet een 32-finish weg dus wij moeten. Edwin blijft koel en prikt de dubbel strak in het midden. (12-13)

Teampartij 2 Dames (Karin, Bianca, Leoni en Femke)

Karin start met 140 maar dan vallen de scores tegen en komt C.C.P. langszij en gooien onze dames helaas geen hoge scores meer. Met TDV op 73 pakt C.C.P de overwinning met een 20-finish. (13-13)

Teampartij 3 Heren (Theo, Bart, Ruud en Maikel)

Scorend niet goed, onze jongens lopen de gehele partij achter de feiten aan en C.C.P. pakt verdiend het punt en daarmee helaas ook de overwinning…. (14-13)

“Eindstand  C.C.P. – T.D.V. 14 -13”

Een prima sfeer, een gelijk opgaande wedstrijd en met iets meer geluk op de dubbel had er misschien wel een kleine overwinning in gezeten. Op de inzet van mijn team was dan ook niets aan te merken, we gingen vol voor de winst en kwamen op het einde net iets te kort.

Onze volgende partij is een thuiswedstrijd en wel op 7 december 2013 tegen B.D.C.

Eric Smits.

Meierijteam Tilburg.

​