Voorbeschouwing LaCo wedstrijden

Voorbeschouwing LaCo wedstrijden

Net als twee weken geleden worden er morgen zowel wedstrijden voor de LaCo senioren als voor de LaCo jeugd afgewerkt. Hieronder vindt u een overzicht.
LaCo senioren
De senioren zijn aanbeland bij speelweek 9 en de strijd om de playoff tickets begint nu echt te leven. De eerste vier teams van elke poule plaatsen zich uiteindelijk. De DVS kan in de heren poule A de koppositie overnemen van DBBR dat vrij is. De DVS speelt morgen uit tegen DBMN. Een belangrijk duel met het oog op de playoffs is die tussen de RDB (5e) en de SDC (6e). Tenslotte staat in poule A de wedstrijd tussen de nummer drie en vier gepland: DSWN – RDO. Ook in poule B is de koploper vrij, dat is DBA. De DORA staat tweede en speelt morgen thuis tegen de BDC. De nummers drie en vier, DVO en FDB, ontmoeten elkaar morgen in Friesland. De laatste wedstrijd gaat tussen de DOGD en de DONHN.
Bij de dames staan er twee wedstrijden op het programma. In poule A speelt koploper RDB tegen de nummer laatst SDC en in poule B speelt de FDB thuis tegen de DVO.
LaCo jeugd
In poule A bij de jeugd is het ontzettend spannend, want er zijn drie teams met vier overwinningen uit vijf wedstrijden. De nummers één en twee ontmoeten elkaar morgen: DBBR-1 – RDF. De nummer drie en tevens regerend kampioen RDB gaat op bezoek bij de DVO-2. Tenslotte speelt TDV thuis tegen de PDB. In poule B ontvangt DBMN de DONHN en gaat de RDO op bezoek bij de DBBR-2. In poule C een mooi affiche tussen de nummers één en twee van de ranglijst: FDB – DOT. Beide teams wonnen drie van hun vier wedstrijden en het verschil is slechts drie wedstrijdpunten. De tweede wedstrijd in poule C gaat tussen de DBA en de DVS.
Voor de stand van zaken in de LaCo klikt u hier. De NDB wenst alle teams veel succes!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2568-voorbeschouwing-laco-wedstrijden