Voorbeschouwing Jeugd LaCo!

Voorbeschouwing Jeugd LaCo!

Morgen is het tijd voor speelweek 6 van de Jeugd LaCo competitie. Hieronder vindt u de wedstrijden die op het programma staan.
De DBBR-1 nam vorige week in een onderling treffen de koppositie over van de RDF. Morgen gaan ze proberen om de koppositie vast te houden in de thuiswedstrijd tegen de DVO-2. Regerend kampioen RDB speelt in poule A tegen de TDV.
In poule B komen we het enige jeugdteam tegen dat dit seizoen al zijn wedstrijden wist te winnen: DSWN. Morgen gaan zij op bezoek bij de nummer twee DBMN. De DONHN ontvangt de RDO. Het onderling treffen tussen deze twee aan begin van de competitie was erg spannend. De DONHN won toen nipt met 6-5, dus dat belooft wat!
In poule C is de koploper FDB vrij en dat geeft de DOT de kans om de koppositie over te nemen. Er zal dan wel ruim gewonnen moeten worden in de uitwedstrijd tegen DVS. Ook de DVO-1 aast op de bovenste plek. Zij spelen morgen thuis tegen de jeugd van Darts Bond Almere.
Komende maandag is in het LaCo verslag op deze website te lezen hoe het de teams verging. Namens de NDB: heel veel succes gewenst!
De stand van zaken in de jeugd LaCo vindt u hier.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2582-voorbeschouwing-jeugd-laco