Voorbeschouwing competities

Voorbeschouwing competities

Heel veel competitiedarts dit weekend! Zowel de SuperLeague, LaCo senioren als de LaCo jeugd komen in actie.
SuperLeague
In de hoofdklasse gaat koploper Oranje Bar thuis spelen tegen GRB Sterkdarts 1. Dibo staat tweede en speelt thuis tegen nummer vier Bosgenoegen. GRB Sterkdarts 2 krijgt DKE RW Repair op bezoek en Xtreme Sport speelt thuis tegen de Fanatics.
In overgangsklasse A gaat koploper de Rietplas op bezoek bij Status Bar uit Veendam. Nummer twee ’t Ouwe Vat krijgt Kalkman op bezoek en op Urk speelt Twenty Six tegen Kremer. Café de Sport ontvangt de Dissel en The Legend gaat op bezoek bij Toornsmit.
De nummer twee en drie ontmoeten elkaar in overgangsklasse B: Dart Team Venlo vs Red Alert. De koploper de Zwaantjes neemt het op tegen Real Magic. Oranjestad krijgt Hemeco op bezoek en tenslotte speelt Café Kafé uit tegen Modern.Team Prima Darts staat 10 punten los op nummer twee Sonny’s Darts. Morgen staat het treffen tussen de nummers één en twee op het programma in Ridderkerk. Nummer drie GRB Sterkdarts 4 speelt thuis tegen de Makkers. Racketcentrum Terneuzen ontvangt de Flora Bar en in Dordrecht speelt de Walrus tegen de Schot. Tenslotte ontvangt Taveerne ’t Pleintje.
De stand van zaken in de SuperLeague is hier te vinden.
LaCo senioren
In poule A bij de heren gaat de DBBR aan de leiding. Zij spelen morgen tegen DBMN. De DVS speelt tegen de RDB en DSWN gaat op bezoek bij de SDC. Net als in poule A speelt ook in poule B de nummer één tegen de nummer laatst: DBA-DONHN. De DORA, dat 1 wedstrijdpuntje achter de DBA staat, gaat op bezoek bij de nummer drie DVO. Tenslotte een duel in noorden van het land: DOGD-FDB.
Bij de dames staan maar twee wedstrijden op het programma. De DBBR speelt tegen de DBMN en de DBA ontmoet de DONHN.
LaCo jeugd
Een mooi duel in poule A waar koploper RDF de regerend kampioen RDB op bezoek krijgt. De PDB speelt thuis tegen nummer twee DBBR-1 en de DVO-2 speelt thuis tegen de TDV. In poule B kan DSWN de eerste plaats overnemen van DBMN dat vrij is. DSWN speelt tegen de RDO. De andere wedstrijd in deze poule is DONHN-DBBR-2. In poule C een mooi treffen tussen de nummers één en twee: de DOT tegen de DVO-1. De laatste wedstrijd gaat tussen de DVS en de FDB.
Voor de stand van zaken in de LaCo klikt u hier.
De NDB wenst alle competitieteams veel succes!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2559-voorbeschouwing-competities