Verslag: The Next Generation Cup

Zondag 9 juni, café De Romein

Om 13.30 gaan we van start met het “the next generation cup” toernooi van de jeugd van de Tilburgse Dart Vereniging. Er zijn 13 deelnemers en we beginnen in poules.

In de poule gooien Leroy en Raoul beide een 180 en zijn beiden ook door naar de winnaars ronde. Samen met Jens, Jaimy, Rowen, Youri ,Tim en Raymon gaan zij in de winnaarsronde spelen. Jordy, Niels, Yob en Matthew spelen in de verliezersronde. Jaimy doet het deze keer ook weer goed en via overwinningen op Rowen en Leroy komt hij in de finale. Youri wint van Tim en Raoul wint van Raymon. Zij spelen een hele spannende halve finale . Uiteindelijk wint Youri en de finale speelt hij tegen Jaimy.

In de verliezersronde verliest Niels van Jordy en Yob verliest van Matthew. Jordy en Matthew spelen dus in de finale tegen elkaar en Jordy neemt een 2 – 0 voorsprong. Matthew Gaat er nog eens voor staan en maakt er een spannende finale van door het 2 – 2 te maken. In de laatste leg is het weer spannend en uiteindelijk gooit Matthew de beslissende dubbel en wint!Gefeliciteerd Matthew!!

In de winnaarsronde gaat Jaimy snel van start en neemt een 3 – 1 voorsprong. Hij krijgt meerdere kansen om de wedstrijd te winnen  maar pakt deze kans niet. Youri maakt 3 -2 en de spanning stijgt. Helaas voor Youri lukt het hem niet om een goed spelende Jaimy bij te houden en Jaimy wint terecht deze finale! Ook gooit hij nog een 180 in de finale. Gefeliciteerd Jaimy!!

Het was een leuke middag en de jongens hebben hard gestreden dit  toernooi. Wij zijn ook tevreden dat het allemaal weer goed verlopen is en hopen jullie dan ook de volgende keer weer te zien. Bedankt voor jullie komst!

Als er nog kinderen zijn die in het nieuwe seizoen aan het jeugddarten willen deelnemen stuur dan een mailtje naar: jeugd@tdvdarts.com. Wij nemen dan contact met je op voor de volgende training. Ook houden wij je op de hoogte van andere activiteiten, voor zover bekend bij ons.

​