Verslag SuperLeague speelweek 3

Verslag SuperLeague speelweek 3

Afgelopen zaterdag stond de derde SuperLeague speelweek op het programma. De koplopers van de verschillende klassen maakten geen fouten.
Hoofdklasse
Dibo Darts kende weinig problemen met Xtreme Sport en staat nu met negen punten uit drie wedstrijden bovenaan. Het werd 9-1 voor de verdedigend kampioen in Tilburg. Bosgenoegen en GRB Sterkdarts 2 sloten aan bij de koploper dankzij nipte zege’s. Bosgenoegen won met 6-4 van DKE RW Repair. De beslissende solo tussen Appie Hammouchi en Maik Kuivenhoven werd gewonnen door Appie. Ook bij de wedstrijd Fanatics – GRB Sterkdarts 2 (4-6) kwam het aan op een beslissende solo. Toon Greebe wist Davyd Venken te verslaan met 4-3. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse, tussen GRB Sterkdarts 1 en Tapperij Teun eindigde in 5-5. De solopartij werd gewonnen door Stefaan Deprez (GRB) ten koste van Guido van Raalte.
Overgangsklasse A
De Rietplas/dartbanenverhuur.nl blijft koploper in overgangsklasse A na een klinkende zege op The Legend (0-10). ’t Ouwe Vat wist met 7-3 te winnen bij de Dissel en Twenty Six won met dezelfde cijfers van de Sport. Toornsmit won nipt met 6-4 bij Status Bar. De beslissende solo werd gewonnen door Martijn Soomers ten koste van Henk Westerhof. Ook bij de wedstrijd tussen Kremer en Kalkman was een beslissende solopartij nodig. Fabian Roosenbrand versloeg Mats Gies en haalde daarmee de eerste seizoenszege voor Kremer binnen.
Overgangsklasse B
De Zwaantjes en Dart Team Venlo zijn beide nog zonder puntverlies. De Zwaantjes wonnen afgelopen zaterdag bij Café Kafé met 6-4 en met dezelfde cijfers won DTV bij GRB Sterkdarts 3. Hemeco d’n Beer heeft de laatste plaats verlaten door een 10-0 zege op Real Magic. Ron Meulenkamp van Hemeco d’n Beer gooide 161 en 170 uit! Oranje Bar 2 won met 6-4 van Red Alert en Modern en Oranjestad deelden de punten. Jeffrey Bekema redde een punt voor Modern door Jimmy van Schie te verslaan in de solo.
Overgangsklasse C
Debutant Prima Darts blijft het geweldig doen in overgangsklasse C. Ook de derde wedstrijd werd gewonnen (8-2 tegen Taveerne). Prima Darts gaat nu alleen aan de leiding, want het Pleintje speelde 5-5 bij Sonny’s Darts. Quin Wester (Sonny’s) wist de eindstand op 5-5 te bepalen na een solowinst op Dean de Wulf. Café de Schot klom naar de derde plaats door met 8-2 te winnen van Goudenregenbar Sterkdarts 4 en de Flora Bar versloeg de Makkers van Marktzicht met 6-4. Tenslotte won de Walrus met maarliefst 10-0 van Racketcentrum Terneuzen. 
Voor alle uitslagen op een rij en de bijgewerkte standen klikt u hier. De volgende speelronde is volgende week alweer!     

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2470-verslag-superleague-speelweek-3