Verslag SuperLeague speelweek 2

Verslag SuperLeague speelweek 2

Afgelopen zaterdag speelden de SuperLeaguers hun tweede wedstrijden. Hieronder een overzicht.
Hoofdklasse
Xtreme Sports Tilburg gaf zijn debuut in de hoofdklasse direct glans door bij Oranje Bar met 7-3 te winnen. Regerend kampioen Dibo wist met 8-2 te winnen van de Fanatics en met dezelfde cijfers won GRB Sterkdarts 2 van het eerste team van Goudenregenbar. Tapperij Teun won knap zijn eerste thuiswedstrijd met 6-4 van Bosgenoegen. De beslissende solopartij werd gewonnen door Ron Wisniewski ten koste van Martijn Kleermaker.
Overgangsklasse A
De Rietplas/Dartbanenverhuur.nl wist met 6-4 te winnen van ’t Ouwe Vat in Sneek. Doordat Mark Elgersma de beslissende solopartij van Christian Kist wist te winnen, won het andere team uit Sneek (The Legend) wel. Met 6-4 werd Kremer verslagen. Status Bar won met 9-1 van de Sport en Kalkman won met 7-3 bij Toornsmit. Tenslotte was de Dissel te sterk op Urk voor Twenty Six met 7-3.
Overgangsklasse B
Oranjestad United kon een 5-3 voorsprong niet omzetten in een overwinning tegen Café Kafé. Martin Soethof redde een punt voor het team uit Doetinchem door Frans Harmsen te verslaan. De Zwaantjes en Dart Team Venlo zijn het seizoen sterk begonnen met twee overwinningen. De Zwaantjes wonnen afgelopen zaterdag met 9-1 van GRB Sterkdarts 3 en DTV versloeg Hemeco met 7-3. Eetcafé Modern won met 8-2 bij ORanje Bar 2 en de Tilburgse derby werd gewonnen door Red lert ten koste van Real Magic. In de beslissende solo zette Jeffrey Sparidaans Kurt van de Rijck opzij.
Overgangsklasse C
Team Prima Darts, debutant in de SuperLeague staat knap bovenaan na twee speelronden. Afgelopen zaterdag waren ze met 9-1 te sterk voor GRB Sterkdarts 4. ’t Pleintje heeft ook nog de volle score uit de eerste twee wedstrijden. Zij wonnen van de Makkers van Marktzicht met 7-3. Sonny’s Darts won met 8-2 van de Walrus en Racketcentrum Terneuzen haalde eerste punten van het seizoen binnen dor Café de Schot met 7-3 te verslaan. Tenslotte speelden Taveerne en Flora Bar 5-5. Paul Rothuizen en Arjan Ravensbergen speelden de spannende solo die werd gewonnen door Paul met 4-3.
Voor alle uitslagen en standen klikt u hier. Op 29 oktober staat speelronde drie op het programma.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2445-verslag-superleague-speelweek-2