Verslag LaCo wedstrijden

Verslag LaCo wedstrijden

In de LaCo speelden zowel de senioren als de jeugd wedstrijden. Hieronder een overzicht van de gespeelde wedstrijden.
Senioren
Bij de wedstrijd tussen regerend kampioen DBBR en de RDO leek een stunt in de maak. Na de singles stond het namelijk 6-3 voor het uitspelende RDO. Vanaf dat moment liet DBBR zien waarom het vorig jaar kampioen werd en wisten zij de wedstrijd om te draaien en met 10-7 te winnen. DSWN, de kampioen van twee jaar geleden, wist zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. In een spannende wedstrijd tegen de RDB werd het 9-8 voor de Hagenezen. De laatste wedstrijd in poule A eindigde in een 12-5 zege voor de SDC ten koste van de DBMN. In poule B won de DBA ruim van de BDC (13-4) en won de DVO van de DOGD met 12-5. Tenslotte eindigde de wedstrijd tussen de FDB en de DORA in een 10-7 overwinning voor de DORA.
Bij de dames deed DBBR goede zaken in poule A door te winnen van de RDO met 6-5. DBBR stond 5-4 achter, maar zag Petra Olijerhoek de beslissende solo winnen van Anjana Bhagwhandin. Regerend kampioene DBMN won bij de SDC met 10-1 en staat bovenaan in poule A. In poule B wist de DONHN met 8-3 te winnen van de DVO en de DSWN won met 8-3 vn de DBA.
Jeugd
In poule A kwam de TDV met 4-2 voor tegen de regerend kampioen RDB, maar uiteindelijk werd het toch 7-4 voor de RDB. De RDF wist met 10-1 te winnen van de PDB en de DBBR-1 was met diezelfde cijfers te sterk voor de DVO-2.
De DONHN wist in poule B in een spannende pot tegen de RDO met 6-5 te winnen. Het is wel vaker spannend tussen deze twee teams, zo ook op de finaledag van het afgelopen seizoen. Wesley Kok wist afgelopen zaterdag de beslissende solo te winnen van Brian Wielaard. De DSWN wist in dezelfde poule met 8-3 de DBMN te verslaan. In poule C wist de DOT het voor elkaar te krijgen om een 5-1 achterstand om te buigen in een 6-5 overwinning. Weer een comeback van de jeugd van de DOT die tijdens de eerste speelweek al een 5-2 achterstand ombogen tot winst. Ditmaal won Marc Wijnholds de beslissende solo van Lukas Wijnbergen. De laatste wedstrijd in poule C eindigde in een 10-1 overwinning voor DVO-1 ten koste van DBA.
Voor alle uitslagen en standen van de LaCo klikt u hier. De volgende speelronde wordt gespeeld op 5 november a.s.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2446-verslag-laco-wedstrijden