Veel competitiedarts!

Veel competitiedarts!

Veel darts in de de landelijke competitie in het eerste weekend van november. Zowel de LaCo jeugd, LaCo senioren als de SuperLeauegers komen in actie!
LaCo jeugd
In poule A gaat nummer 1 RDF, halve finalist vorig jaar, op bezoek bij de DVO-2. De regerend kampioen RDB speelt morgen een thuiswedstrijd tegen de PDB en de TDV ontvangt DBBR-1. In poule B vinden we de RDO als koploper, mar zij zijn morgen vrij. De DSWN speelt thuis tegen de DONHN en de DBBR-2 ontvangt de DBMN. In poule C is de koploper ook al vrij morgen. Dat is de DOT. De DVS gaat op bezoek bij de DVO-1 en de FDB speelt thuis tegen de DBA.
LaCo senioren
In poule A bij de heren zijn er nog twee teams ongeslagen: regerend kampioen DBBR en de DVS. Zij spelen morgen tegen elkaar in Apeldoorn. DSWN gaat op bezoek bij DBMN en de RDO ontvangt de RDB. In poule B heeft koploper DVO een vrije speelweek. Nummer twee DORA speelt thuis tegen de DONHN en het ongeslagen DBA gaat op bezoek bij de DOGD. Tenslotte ontvangt de BDC de Friezen van de FDB. Bij de dames wordt in poule A gespeeld tussen de RDO en de RDB en in poule B tussen de DSWN en de FDB.
SuperLeague
In de hoofdklasse speelt titelfavoriet Dibo een thuiswedstrijd tegen Oranje Bar 1. Goudenregenbar Sterkdarts 2 ontvangt Xtreme Sport Tilburg en Tapperij Teun neemt het op tegen de Fanatics. De laatste wedstrijd uit de hoofdklasse gaat tussen DKE RW Repair en Goudenregenbar Sterkdarts 1.
In overgangsklasse A gaat koploper Rietplas/dartbanenverhuur.nl op bezoek bij Kalkman. Nummer twee ’t Ouwe Vat speelt tegen Café de Sport en Toornsmit ontvangt Kremer. The Legend speelt een uitwedstrijd tegen de Dissel en tenslotte spelen Twenty Six en Status Bar tegen elkaar op Urk.
De Zwaantjes en Dart Team Venlo gaan samen aan de leiding in overgangsklasse B en beiden spelen morgen thuis. De Zwaantjes ontmoeten Eetcafé Modern en DTV ontvangt Café Kafé. Real Magic speelt thuis tegen GRB Sterkdarts 3 en Hemeco gaat op bezoek bij Red Alert en tenslotte speelt Oranjestad United tegen Oranje Bar 2.
In overgangsklasse C speelt koploper Prima Darts uit tegen de Makkers van Marktzicht die nog wachten op de eerste punten. Nummer twee ’t Pleintje speelt thuis tegen de Flora Bar en Sonny’s Darts gaat op bezoek bij Racketcentrum Terneuzen. In Den Haag speelt de Goudenregenbar 4 tegen de Walrus en de laatste wedstrijd van dit weekend gaat tussen Taveerne en Café de Schot.
Een overzicht van alle wedstrijden kunt u hier vinden. De NDB wenst alle teams veel succes!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2473-veel-competitiedarts