Upload spelersfoto / aanvragen spelerspas

Foto-upload is nu mogelijk binnen beheer voor teams. Er kan alleen voor spelers zonder foto een foto ingediend worden. Oude foto’s vervangen is niet mogelijk, dat kan alleen tijdens de Online Inschrijving. Dit is om te voorkomen dat een speler meerdere keren per jaar een nieuwe foto upload.

De ledenadministratie krijgt het verzoek binnen en kan de foto goedkeuren/afkeuren. Als er een nieuwe foto is geupload en goedgekeurd, dan wordt er gecontroleerd of deze speler al in het bezit is van een “nieuwe” spelerspas. Met “nieuw” bedoelen we het pasje dat sinds 2012 is ingevoerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt er “eenmalig gratis” een nieuwe aangemaakt en opgestuurd naar de captain.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om een nieuwe spelerspas (lidmaatschapspas) aan te vragen via Teambeheer. Indien er geen foto is geupload, dan zal dit eerst moeten gebeuren. Is er al een foto van de speler binnen Teambeheer dan hoef je dit niet nogmaals te doen. We vragen een korte toelichten waarom er een nieuwe pas wordt aangevraagd. Op basis daarvan oordelen we of er €5,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

Foto uploaden: Inloggen op je teampagina en ga naar “Spelers”.

Aanvragen spelerspas: Inloggen op je teampagina en ga naar “Mutaties” –> “Spelerspas”.