Uitslagen SuperLeague speelweek 11

Uitslagen SuperLeague speelweek 11

Afgelopen zaterdag stond speelweek 11 van de SuperLeague op het programma. Hieronder vindt u een overzicht en alle uitslagen.
Hoofdklasse
Het gat tussen nummer één Oranje Bar en nummer twee Dibo blijft drie punten. Oranje Bar won ruim bij de nummer drie Xtreme Sport: 1-9. Dibo won met 6-4 bij de Fanatics dankzij een solowinst van Derk Telnekes op Davyd Venken. Venken gooide gedurende de hele wedstrijd maarliefst negen keer 180. Er waren ook overwinningen voor Goudenregenbar Sterkdarts 2 (9-1 tegen Sterkdarts 1) en voor Bosgenoegen (8-2 tegen Tapperij Teun). 
Overgangsklasse A
De Rietplas/dartbanenverhuur.nl liep afgelopen zaterdag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. In eigen huis gingen zij onderuit tegen de nummer twee ’t Ouwe Vat dat nu in verliespunten gelijk staat met de Rietplas. Rick Hofstra was de gevierde man door de solo te winnen ten koste van Wim Kroezen. Nummer drie Toornsmit verzuimde dichter bij de koploper te komen door een verliespartij tegen Kalkman. Het werd 7-3 voor de mannen uit Wierum. Kremer won met 9-1 van The Legend en met 7-3 was de Sport te sterk voor Status Bar. Tenslotte kon ook de Dissel weer een winstpartij bijschrijven. Met 7-3 werd er thuis gewonnen van Twenty Six.
Overgangsklasse B
Omdat koploper de Zwaantjes vrij was kon Café Kafé de koppositie overnemen dankzij een 7-3 zege op Oranjestad. Café Kafé heeft op dit moment wel twee wedstrijden meer gespeeld dan de Zwaantjes. Red Alert Bet Kolen won het Tilburgse onderonsje van Real Magic met 7-3. Hemeco en Dart Team Venlo deelden de punten nadat Eimardo van Engelen Gino Vos versloeg in de solo. Oranje Bar 2 wist te winnen van Modern met 6-4. Cobus Vriezen mocht bij zijn debuut meteen de beslissende solo spelen, maar hij verloor deze van Jeffrey van Egdom. 
Overgangsklasse C
Prima Darts lijkt afgelopen zaterdag de definitieve slag geslagen te hebben met oog op het kampioenschap. De naaste concurrent GRB Sterkdarts 4 werd met 9-1 terug gewezen en Prima Darts zag zijn voorsprong op de concurrentie groeien naar 14 punten met nog zeven wedstrijden te gaan. Café de Schot klom dankzij een 6-4 zege op Racketcentrum Terneuzen naar plek nummer twee. Sonny’s Darts wist een 4-3 achterstand tegen de Walrus om te buigen in een 6-4 overwinning. Peter Klein, goed voor acht keer 180, was in de solo te sterk voor Elvin Geerlof. De comeback van de Flora Bar was nog indrukwekkender. Na een 5-0 achterstand wisten zij alsnog een punt uit het vuur te slepen tegen Taveerne. Ook de wedstrijd tussen de Makkers van Marktzicht en ’t Pleintje eindigde in een gelijkspel.
Klik hier voor alle uitslagen op een rij en de bijgewerkte standen. De volgende speelronde staat gepland op zaterdag 1 april.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2596-uitslagen-superleague-speelweek-11