Uitslagen LaCo SuperLeague!

Uitslagen LaCo SuperLeague!

Afgelopen zaterdag stonden er veel competitiewedstrijden op landelijk niveau op het programma. De LaCo senioren kwamen in actie in speelweek twee en de SuperLeaguers speelden hun eerste wedstrijd.
LaCo
Bij de heren in poule A pakte de RDB de eerste overwinning van het seizoen in de spannende uitwedstrijd tegen de SDC. Het werd 8-9 in voordeel van de RDB. De DVS wist zijn tweede zege van het seizoen te pakken tegen de DBMN: 10-7. De RDO speelde zijn eerste wedstrijd en begon met een winstpartij. De DSWN werd met 11-6 verslagen. In poule B mocht de DVO de eerste winstpartij van het seizoen noteren. Thuis waren ze met 10-7 te sterk voor de FDB. De DOGD won met 10-7 bij de DONHN en met dezelfde cijfers pakte de BDC een thuisoverwinning op de DORA.
Bij de dames stonden er twee wedstrijden op het programma die beiden in 9-2 eindigden. De RDB won van de SDC en de DVO versloeg de FDB.
Alle uitslagen en standen vindt u hier. De volgende wedstrijden staan gepland op 15 oktober.
SuperLeague
Ook de SuperLeague spelers mochten eindelijk weer aan de bak. In de hoofdklasse gaat Dibo op zoek naar een vijfde titel op rij. Ze begonnen deze missie naar behoren met een 7-3 winst op GRB Sterkdarts 1. Nummer twee van vorig jaar, DKE RW Repair, had het lastig in de thuiswedstrijd tegen promovendus Tapperij Teun. Na een 3-0 achterstand kwamen de Hagenezen nog wel op een 5-4 voorsprong. Ron Wisniewski wist de solo te winnen namens Tapperij Teun en zorgde daarmee voor een 5-5 eindstand. Bosgenoegen begon de competitie met een 8-2 zege op GRB Sterkdarts 2 en Oranje Bar 1 won de uitwedstrijd tegen de Fanatics met 8-2.
In overgangsklasse A begon de nummer twee van vorig jaar, ’t Ouwe Vat, heel sterk. Met maarliefst 10-0 werd Kremer verslagen in Vroomshoop. Een overwinning was er ook voor Toornsmit dat met 7-3 won bij Café de Sport. De Dissel versloeg Status Bar met 6-4 en The Legend won bij Kalkman (3-7). Tenslotte wist de Rietplas nipt te winnen van Twnety Six. De beslissende solopartij werd gewonnen door Peter Marissen ten koste van Pieter Romkes.
De Zwaantjes, die de afgelopen twee jaar net te kort kwamen voor promotie, is het seizoen wederom sterk begonnen. Met 7-3 werd gewonnen bij Hemeco. Red Alert Bet Kolen kwam niet verder dan 5-5 bij Eetcafé Modern. Jeffrey Sparidaans, die negen keer 180 gooide, redde een punt door de ervaren Peter Voskamp te verslaan in de solopartij. Dart Team Venlo begon het seizoen uitstekend door met 9-1 te winnen bij Real Magic en ook GRB Sterkdarts 3 begon met een 9-1 zege thuis tegen Oranjestad. Tenslotte wist Café Kafé met 6-4 Oranje Bar 2 te verslaan.
In overgangsklasse C deden de ‘nieuwkomers’ het naar behoren! De Makkers van Marktzich wisten met 6-4 Taveerne te verslaan en de onderlinge pot tussen Prima Darts en Racketcentrum Terneuzen werd met 8-2 gewonnen door Prima Darts. De Flora Bar ging thuis onderuit tegen GRB Sterkdarts 4. De beslissende solopartij werd gewonnen door Melvin de Feijter ten koste van Andre Visser. Ook een beslissende solopartij bij de wedstrijd tussen Café de Schot en Sony’s Darts. Erik Avondrood versloeg namens de Schot Quin Wester en haalde daarme de zege binnen voor de Schot. Tenslotte wist ’t Pleintje met 6-4 te winnen bij de Walrus. 
Alle uitslagen en de standen vindt u hier. De volgende wedstrijden worden op 5 oktober gespeeld.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2435-uitslagen-laco-superleague