Terugstorten contributie seizoen 2020-2021

Beste captains en uitbaters,

Doordat we afgelopen jaren een verstandig beleid op na hebben gehouden zijn we een mooie gezonde vereniging. Een vereniging, wie zich financieel voor de toekomst geen zorgen hoeft te maken. Omdat we dit seizoen niet hebben kunnen darten, hebben we besloten om de betaalde contributie (excl. Team borg) terug te betalen op de rekening waarvan we het hebben mogen ontvangen.

We hopen dat iedereen ons spelletje net zo veel mist als dat wij dit doen en net als ons er vanuit gaat dat we volgend seizoen in september weer ‘normaal’ met de competitie van start kunnen gaan. Voor volgend seizoen hebben we besloten dat alle huidige leden, wie zich komend seizoen weer inschrijft voor de nieuwe competitie géén contributie hoeft te betalen. Mocht een team toch besluiten om volgend jaar niet meer mee te doen, krijgen zij als nog hun teamborg terug.

We willen alle captains vragen om hun bankgegevens te controleren in Teambeheer zodat we de contributie naar het juiste rekeningnummer kunnen terugstorten.
De inloggegevens heb je eerder (2020) via de mail al ontvangen of bij het ophalen van de opstartbenodigdheden (in 2020).
Indien je gegevens niet kloppen, graag deze zelf herstellen of aankaarten door een mail te sturen naar bestuur@tdvdarts.com.

We zullen vanaf 1 mei overgaan tot terugstorten. Gelieve dus je aanpassingen door te voeren of aan te kaarten vóór 1 mei 2021!

Dit kan je controleren door in te loggen in je teamportaal: online.teambeheer.nl.
Daarna klik je aan de linkerkant in het menu op “Profiel”. Onderaan staan de Bankgegevens.

 

Deze mail wordt ook verzonden naar de uitbaters waarvan het e-mailadres bij ons bekend is.
Indien de uitbater voor de teams betaald heeft (niet direct via Teambeheer, maar persoonlijk), graag dan contact op te nemen met de uitbater.
Laat ons dan weten waar we de contributie naar terug moeten storten.
Als de uitbater betaald heeft via Teambeheer is er geen probleem.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur