TDV gaat samenwerken met NulDartTien

De gesprekken waren al een tijdje gaande, maar nu is het dan toch echt officieel: NulDartTien gaat samenwerken met de Tilburgse Dart Vereniging, het officiële dartsorgaan van Tilburg en omtrek.

Al een aantal jaar is NulDartTien, eerst via social media en later ook via de website www.nuldarttien.nl, de dartsport in de regio Tilburg flink aan het promoten. Door al deze activiteiten kan het kanaal het overgrote deel van de Tilburgse darters en dartfans in één keer bereiken. Dit is ook voor de TDV niet onopgemerkt gebleven, waardoor een samenwerking al even in de lucht hing. Een mooiere beloning kon Bart van den Hout voor zijn werk niet krijgen. Samen met Jeroen Verhoeven en Casper Timmers gaan ze nu aan de slag om de darters nog meer te kunnen bereiken.

We kennen allemaal wel de TDV en je kan zeggen dat het binnen Nederland gezien kan worden als één van de meest succesvolle dartorganisatie. Niet alleen ervaren WK-gangers als Mario Robbe, Willy van de Wiel, Benito van de Pas, Jeffrey Sparidaans en dame Marjolein Nooijens staan op de ledenlijst, dit geldt ook voor aanstormende talenten als Pim van Bijnen en een groot aantal recreatieve darters die in de toekomst onze sport nog groter zal gaan maken. Want de TDV is er voor iedereen. Voor alle darters.

Middels de samenwerking willen NulDartTien en de TDV het darten nog groter maken in Tilburg en omstreken. Dat het darten al leeft in Tilburg mag duidelijk zijn, maar dit kan natuurlijk altijd beter. De komende maanden wordt er gewerkt aan een aantal mooie interviews en een eerste evenement. Ondertussen staan wij natuurlijk altijd open voor ideeën, tips en wensen van de darters. Samen bereiken we meer en staan we sterker.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot volgend dartseizoen. Dat er mooie gebeurtenissen mogen plaatsvinden samen met jullie.

Veel Dartplezier namens de TDV en NulDartTien.

Bron: https://nuldarttien.nl/nieuws/tdv-gaat-samenwerken-met-nuldarttien

 

 

https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2020/08/TDV-nuldarttien-300x200.jpg
https://nuldarttien.nl/wp-content/uploads/2019/07/Logo-NulDartTien-400x300.png