SuperLeague van start!

SuperLeague van start!

Zaterdag is het eindelijk zo ver: de SuperLeague gaat weer van start! De teams zijn net als voorgaande jaren verdeeld over vier klassen: één hoofdklasse en drie overgangsklassen. Dibo Darts is regerend landskampioen en Tapperij Teun, Xtreme Sport en de Fanatics zijn nieuw in de hoofdklasse. Een aantal teams maakt zijn debuut in de overgangsklasse. Dat zijn Prima Darts, Makkers van Marktzicht en Racketcentrum Terneuzen. Benieuwd naar de teamsamenstellingen? Klik dan hier. Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden per klasse.
Hoofdklasse
De Fanatics beginnen hun hoofdklasse avontuur met een thuiswedstrijd in Weert tegen Oranje Bar 1. Landskampioen Dibo gaat op bezoek bij de nummer drie van vorig jaar: Goudenregenbar Sterkdarts 1. Tapperij Teun gaat op bezoek in Den Haag bij DKE RW Repair en tenslotte speelt Bosgenoegen thuis tegen Goudenregenbar Sterkdarts 2.
Overgangsklasse A
Café de Rietplas/Banenverhuur.nl degradeerde vorig jaar uit de hoofdklasse en zal uit alle macht proberen weer terug te keren. In de eerste speelweek staat voor hen een thuiswedstrijd op het programma tegen Twenty Six uit Urk. Café de Sport, vorig jaar derde, begint het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Toornsmit. Team Status Bar gaat op bezoek bij Café de Dissel en in Vroomshoop wordt de wedstrijd Kremer vs ’t Ouwe Vat gespeeld. Tenslotte begint Kalkman met een thuiswedstrijd tegen The Legend uit Sneek.
OvergangsklasseB
Red Alert Bet Kolen, dat twee jaar geleden kampioen werd van deze klasse, redde het vorig niet in de hoofdklasse. Dit seizoen starten ze met een uitwedstrijd tegen Eetcafé Modern. Oranje Bar 2 gaat op bezoek bij Café Kafé en Goudenregenbar Sterkdarts 3 neemt het op tegen Oranjestad United. Hemeco en de Zwaantjes ontmoeten elkaar in Café d’n Beer in Rosmalen en tenslotte spelen Real Magic en Dart Team Venlo tegen elkaar in Tilburg.
Overgangsklasse C
De drie SuperLeague debutanten zitten allen in overgangsklasse C. Twee van hen spelen morgen direct tegen elkaar, namelijk Prima Darts en Racketcentrum Terneuzen. De Makkers van Marktzicht openen met een thuiswedstrijd tegen Taveerne. De Flora Bar neemt het op tegen Goudenregenbar Sterkdarts 4 en de Walrus speelt thuis tegen ’t Pleintje. Café de Schot is na een aantal jaar weer terug in overgangsklasse C. Zij spelen morgen thuis tegen Sonny’s Darts, de nummer twee van vorig jaar.
Voor het complete programma verwijzen wij u naar de SuperLeague pagina. De NDB wenst alle teams een sportief en succesvol seizoen toe! 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2433-superleague-van-start