SuperLeague speelweek 8

SuperLeague speelweek 8

Morgen staat speelweek 8 van de SuperLeague op het programma. Hieronder volgt een overzicht van de wedstrijden.
Hoofdklasse
Oranje Bar 1 kan een gaatje slaan bovenaan in het klassement. Dan moet er wel gewonnen worden in de lastige uitwedstrijd tegen nummer vier Bosgenoegen, dat tot nu toe al zijn thuiswedstrijden wist te winnen. Dibo staat tweede en speelt morgen uit tegen DKE RW Repair. Nummer drie Xtreme Sport gaat op bezoek bij Goudenregenbar Sterkdarts 1 en het tweede team van de Goudenregenbar speelt uit tegen Tapperij Teun.
Overgangsklassen
In overgangsklasse A speelt de Rietplas/dartbanenverhuur.nl thuis tegen Café de Sport. In Sneek staat de stadsderby tussen het Ouwe Vat en The Legend op het programma. Toornsmit, dat gedeeld tweede staat met ’t Ouwe Vat krijgt de Dissel op bezoek. Kalkman speelt tegen Twenty Six en in Vroomshoop is het Kremer vs Status Bar.
In overgangsklasse B een mooi programma want de nummers 1 en 4 komen elkaar tegen. De nummers 3 en 1 spelen tegen elkaar in Limburg: Dart Team Venlo ontvangt de Zwaantjes. In Tilburg wordt Red Alert – Café Kafé gespeeld. Hemeco speelt thuis tegen Oranje Bar 2 en Oranjestad gaat op bezoek bij Real Magic. 
In overgangsklasse C lijkt Prima Darts niet te stoppen. De debutant in de SuperLeague won tot nu toe al zijn wedstrijden en speelt morgen tegen de Walrus. De nummer twee Sonny’s Darts speelt uit tegen de Flora Bar en de nummer 3 GRB Sterkdarts 4 gaat op bezoek bij Taveerne. De Makkers van Marktzicht ontvangen Racketcentrum Terneuzen en Café de Schot reist af naar Stampersgat voor de wedstrijd tegen ’t Pleintje.
Het complete programma vindt u hier. De NDB wenst alle teams veel succes!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2555-superleague-speelweek-8