SuperLeague speelweek 7

SuperLeague speelweek 7

Afgelopen zaterdag werd het SuperLeague programma geteisterd door slecht weer. Tien van de negentien wedstrijden werden afgelast. Hieronder vindt u een verslag van de wedstrijden die wel doorgingen.
Hoofdklasse
Een enerverende wedstrijd in Deventer, waar regerend landskampioen Dibo het opnam tegen Tapperij Teun. De ‘derby’ bleef lang spannend en het niveau was hoog. Uiteindelijk ging Tapperij Teun er met een 6-4 zege vandoor. Ook de Fanatics en Goudenregenbar Sterkdarts 1 hielden elkaar lang in evenwicht. Na een 4-4 stand zette Goudenregenbar de turbo aan en stonden ze geen leg meer af. Kim Huybrechts wist Davyd Venken te verslaan in de solo.
Overgangsklasse A
De Rietplas verstevigde zijn koppositie in deze klasse dankzij een 8-2 uitzege op de Dissel. Leuk detail: Jan Dekker wist in zijn gewonnen solopartij tot een gemiddelde te komen van 105.47. Twenty Six won met 6-4 thuis van The Legend. Dirk van Duijvenbode won de beslissende solopartij van Mark Elgersma die wel een mooie 170 finish wist te produceren. Kalkman wist met 8-2 te winnen bij Status Bar en met 7-3 wist Kremer een zege te boeken op Café de Sport.
Overgangsklasse B
In deze klasse werden alle wedstrijden afgelast.
Overgangsklasse C
Het scheelde niet veel, maar Prima Darts heeft zijn ongeslagen status behouden. Bij Café de Schot wist Silko Visser (Prima Darts) de beslissende solo te winnen van Kevin de Vries waardoor Prima Darts met 6-4 won. De Flora Bar wist met 7-3 te winnen bij de Walrus en Sonny’s Darts wist thuis met 6-4 de Makkers van Marktzicht te verslaan. 
Voor alle uitslagen en de bijgewerkte standen klikt u hier.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2530-superleague-speelweek-7