SuperLeague speelweek 6!

SuperLeague speelweek 6!

De zesde speeldag van de SuperLeague stond afgelopen zaterdag op het menu. Hieronder een verslag van de wedstrijden.
Hoofdklasse
De top drie van de hoofdklasse maakten geen fouten. Koplopers Dibo en Oranje Bar wonnen beiden hun uitwedstrijden. Dibo was met 7-3 te sterk voor GRB Sterkdarts 2 en Oranje Bar won met 8-2 bij Tapperij Teun. Ook de nummer drie Xtreme Sports wist een overwinning te pakken. Uit bij DKE RW Repair werd het 6-4 voor de Tilburgers. Bosgenoegen haakt aan bij de top van de stand. Met 9-1 werden de Fanatics uit Weert verslagen.
Overgangsklasse A
Toornsmit is de eerste die een punt weet te pakken tegen koploper Rietplas/dartbanenverhuur.nl. Martijn Soomers wist het punt voor Toornsmit in de wacht te slepen door Jelle Wachtmeester terug te wijzen in de solo. ’t Ouwe Vat wist te profiteren van het gelijke spel en neemt de tweede plek over. De mannen uit Sneek wonnen afgelopen zaterdag met 9-1 van Twenty Six. Status Bar won met 8-2 van The Legend en de laatste twee wedstrijden uit deze poule eindigden gelijk. Bij Kremer tegen de Dissel wist Fabian Roosenbrand namens Kremer een punt te redden door Henk Dozeman te verslaan. Bij Kalkman-de Sport was Wesley Brown (Café de Sport) de gevierde man door te winnen van Rients Visser.
Overgangsklasse B
Verrassende uitslagen in deze klasse, want de beide koplopers wisten niet te winnen. De Zwaantjes bleven op 5-5 steken bij Oranjestad. Frans Harmsen wist de beslissende solo namens Oranjestad te winnen van de captain van de Zwaantjes, Willem Mandigers. Dart Team Venlo had bij winst de koppositie overgenomen, maar Oranje Bar 2 was te sterk met 6-4. Red Alert Bet Kolen, de nummer drie, wist wel te winnen. Met 8-2 wonnen ze thuis van GRB Sterkdarts 3. Jeffrey Sparidaans gooide 170 uit. Tenslotte waren er nog twee nipte overwinningen. Modern won met 6-4 bij Real Magic en Café Kafé versloeg met dezelfde cijfers Hemeco d’n Beer.
Overgangsklasse C
Prima Darts blijft winnen en is het enige team in de SuperLeague dat nog geen punt liet liggen dit seizoen. Afgelopen zaterdag was nummer twee ’t Pleintje het slachtoffer. Prima Darts won met 7-3 in Stampersgat. De Flora Bar wist met 6-4 te winnen van Café de Schot. Koen den Hartog versloeg in de beslissende solo Jimmy Hendriks. De Walrus won met 8-2 bij de Makkers van Marktzicht en Sonny’s Darts was met 7-3 te sterk voor Taveerne.
U kunt hier klikken voor alle uitslagen en de bijgewerkte standen. De volgende speelweek staat pas in het nieuwe jaar op de planning, namelijk op 7 januari.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2491-superleague-speelweek-6