Start seizoen 20-21 uitgesteld ivm Corona update !

Beste TDV-leden,  we gaan nog niet darten!

 

Helaas hebben wij de afgelopen dagen moeten constateren dat het momenteel nog niet verantwoord is, maar ook niet mogelijk is om een gezellige goede competitie van start te laten gaan.

 

Het kabinet kwam deze week met een sombere boodschap en een dringend advies, want ‘het gaat niet goed’. Naast de boodschap van het kabinet, hebben wij ook meerdere verontrustende telefoontjes van onze leden mogen ontvangen. Wij als bestuur vinden op de eerste plaats de gezondheid en veiligheid van iedereen het belangrijkste. Wanneer wij maandag op diverse locaties gaan starten met onze competitie, is het niet mogelijk om gecontroleerd de gezondheid en veiligheid van onze leden te waarborgen.

Ten tweede zijn de richtlijnen deze week zodanig gewijzigd, dat we binnen de meeste locaties niet mogen darten. Bij de handhaving in de horeca wordt het horeca protocol gehandhaafd en niet het sport protocol.

 

Komende week vindt er een vergadering met alle Nederlandse Dart Bonden plaats. Wij hopen samen met een oplossing te komen, hoe, waar en wanneer we weer verantwoord en veilig kunnen gaan darten.

 

Voorlopig wordt de start van de competitie uitgesteld. Volgende week komen we met meer informatie.

 

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel.