Spanning en plezier op warme finale dag!

TDVlogo

26 mei 10:00 uur en de eerste spelers en teams komen Café Bet Kolen binnen gedruppeld. De ene om te spelen voor het algemene kampioenschap van zijn of haar divisie en de andere om als nog te promoveren of degradatie af te wenden. 2e tot en met 4e divisie gingen deze dag uitmaken wie algeheel kampioen werd en zich op mag gaan maken voor de Nederlandse kampioenschappen. In de Eredivisie was Magic Dreams 1 al kampioen. Waar in de 1e divisie al bekend was dat De Koopman met het  al gehele kampioenschap van de 1e divisie aan de haal ging. Op 24 juni zullen zij beide in hun divisie Tilburg landelijk gaan vertegenwoordigen. In de 2e divisie ging het kampioenschap tussen BK darts, KNV, De Broertjes (vorig jaar nog 2e op de Nederlandse kampioenschappen van de 3e divisie) en Babbus 1.  Uiteindelijk ging de winst naar het team van KNV met de spelers RobertSmolders, Peter Gommer Sr, Dennis Gommer, Ad Jansen, Attila Solmaz, Joep Smetsers en Dennis Buster. Ook in de derde divisie ging het kampioenschap tussen 4 teams, Mafketels, Bouwvakkers, Veerkes Z en Komt Goed. En inderdaad uiteindelijk komt het goed, met het team Komt Goed. Bianca van Boxtel, Joop van Boxtel, Jos Dielen, Jan Paul Smulders, Remco Zoof schrijverke Hopmans, Sylvia van de Pas en Twan van Heesch gaan op 23 juni de strijd aan met de overige 3e divisie kampioenen van Nederland. In de vierde divisie was er geen kruitgewassen tegen de dadendrang van DreamTeam Tavke. De Bullfighters, Grashoppers en JustForFun hebben hun best gedaan, maar DTT had hun dag. DTT bestaande uit Johan van Zelst, Christian Marcellis, Sander Sestig, Roy van Amersfoort, Remco Marcellis, Geert Jan Stoop, Davey Dienjes en Roy Berens zullen eveneens op 23 juni afreizen naar Nijkerk.

KAMPIOENEN!

Eredivisie                              Magic Dreams 1

1e Divisie                               De Koopman

2e Divisie                               KNV

3e Divisie                               Komt Goed!

4e Divisie                               DreamTeam Tavke

Allen van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap en succes op de Nederlandse Kampioenschappen en breng maar een paar bekers naar Tilburg.

De Koopman 5, D’n Brands, No Trippels en Magic Puddings moesten gaan uitmaken welke twee teams volgend jaar uitkomen in de eredivisie. Om verschillende reden konden het team van Magic Puddings en D’n Brands niet aanwezig zijn. Dit met als gevolg dat De Koopman 5 niet degradeert en No Trippels promoveert naar de Eredivisie.

In de nacompetitie 1e en 2e divisie was het spannender! Hier helaas ook twee afmeldingen, maar dan bleven er nog steeds 6 teams over! Van deze 6 zouden er 4 zeker zijn van een plaats in de 1e divisie. In twee poules van 3 zouden de nummers 1 en 2 van iedere poule zich verzekeren van een plaats in de 1e divisie van komend seizoen. In de 1e poule lukte dit de Crimesons en The Dartplayers ten kosten van Seyntalar. In de ander poule bleef het tot de laatste spel spannend wie samen met CT Darts volgend jaar zou mogen uitkomen in de 1e divisie. Uiteindelijk waren de jongens van de Slijterij de gelukkigen ten kosten van het Maeskantje.

Het was een mooie en spannende dag!

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer geopend en we hopen jullie komend jaar weer allemaal van harte welkom te heten. En let erop het is komend jaar een speciaal jaar! Onze vereniging is dan 30 lentes jong en dat zullen we op diverse momenten in het komende seizoen vieren. We willen het seizoen dan ook openen met onze 1e Dartcorner Supercup. Deze wedstrijd tussen de Bekerwinnaar Underpessure en Eredivisie kampioen Magic Dreams 1 zal eind augustus – begin september plaats vinden. Eveneens zal in deze periode i.v.m. drukte eind juni – begin juli de Algemene Leden Vergadering plaats vinden. We zullen z.s.m. met een agenda en meer informatie omtrent komende seizoen en de ALV bij jullie terug komen. Deze informatie zal per mail naar de huidige captains verzonden worden. En anders hou onze site goed in de gaten, wanneer er meer nieuws is zullen wij deze direct op de site plaatsen.

Hartelijk dank en tot volgend seizoen!

Willem van der Putten,

Namens het gehele TDV-bestuur!