Rob Tilemans, Sharon Roosen en Roland van der Nieuwenhuizen winnen Gesloten Tilburg 2013.

TDVlogoGesloten Tilburg

Zaterdag 22 juni 2013 heeft Gesloten Tilburg plaats gevonden. Totaal namen 52 leden deel aan de 3 verschillende toernooien. Bij het hoofdtoernooi van zowel de heren als de dames werd gestreden om het fel begeerde Champions League of Darts ticket. Daarnaast werd ook nog een toernooi van de lagere divisies afgewerkt.

Om half 8 werd in alle 3 de categorieën gestart met poules van 4. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde.

Lagere divisies.

Hierin werd de finale gespeeld door Roland van der Nieuwenhuizen en John Fransen. Roland had de hele dag de flow al te pakken en dat liet hij in de finale nogmaals zien. Door sterk spel van Roland liet hij John kansloos achter.

lagere divies

Roland proficiat!

Dames.

Sharon Roosen ging op jacht naar haar 4e titel op rij. Na de poules plaatse Sharon, Marjolein Noijens, Bianca van Boxtel en Trudy Brands zich voor de halve finales. Sharon wilde nogmaals winnen en dat deed ze tegen Trudy. Marjolein had er zin in en wilde graag Sharon van de 4e titel afhouden. Maar voor Marjolein was dit jaar de halve finale het eindstation. Ze was deze keer niet opgewassen tegen de ervaring van Bianca. Sharon deed waar ze voor gekomen was, de 4e titel op rij is een feit. Een zeer knappe prestatie!

dames

Heren.

Diverse toppers waren naar Cáfe Bet Kolen gekomen om het CLoD ticket in de wacht te slepen.  Het was te zien en te voelen dat verschillende spelers graag op 31 augustus deel wilde gaan nemen aan de Champions League of Darts.

Er zijn te veel partijen gespeeld welke spannend en van hoog niveau waren om allemaal te beschrijven. Dit beloofde dan ook een mooie finale en dat was het ook. Na een 4-4 stand moest de finale tussen Rob Tilemans en Carlo van Cleef in een 9e leg beslist worden. Diverse 180 en 140 scores werden genoteerd en Carlo had 3 van zijn 4 legs met hoge finishes uitgegooid (131, 113 en 100). Echter wist Rob zich telkens terug in de wedstrijd te knokken en zo doende een beslissende leg af te dwingen. In deze laatste leg was Rob Turbo Tank Tilemans de sterkste.

hogere divisies

Rob en Sharon proficiat en succes bij CLoD!

winnaars

​