Reminder: jeugd zelf inschrijven BDO WK!

Reminder: jeugd zelf inschrijven BDO WK!

Jeugdspelers die willen deelnemen aan de Lakeside World Youth Championship op woensdag 30 november dienen zichzelf voor 22 november aanstaande in te schrijven voor dit toernooi. Klik hier voor het inschrijfformulier en meer informatie. Dit toernooi staat in principe ‘los’ van de Winmau, ook spelers die niet geplaatst zijn voor de Winmau kunnen deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld in Lakeside, Frimley Green, Engeland.

Zoals je kunt zien dien je de volgende gegevens op het formulier in te vullen: voornaam (forname), achternaam (surname), geboortedatum (DOB), land (country). Dit formulier moet vervolgens (voor 22 november dus) gemaild worden naar britishdartsorg [AT] btconnect [DOT] com. De inschrijfkosten kunnen betaald worden bij aanmelding op woensdag 30 november van 08.00 tot 09.30 uur. Spelers mogen de leeftijd van 18 jaar op donderdag 12 januari 2017 nog niet bereikt hebben, op deze dag wordt namelijk de finale gespeeld op het beroemde Lakeside podium.

Het Lakeside World Youth Championship kent een prachtige prijzenpot. De winnaar gaat naar huis met maar liefst 5.000 Brise ponden, de runner-up met 2.000, de verliezend halve finalisten met 1.000 en de verliezend kwartfinalisten met 250. In 2015 werd de eerste editie georganiseerd die gewonnen werd door onze ‘eigen’ Colin Roelofs. In 2016 was Josh Richardson (Engeland) de kampioen.

Alle informatie over de Winmau World Masters is te vinden in dit artikel. De NDB heeft een oproep gedaan voor alle spelers, we wachten nog op reacties van Wouter Vaes, Jimmy Hendriks, Danielle IJpelaar, Casandra Hof en Wessel Nijman.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/winmau-world-masters/item/2440-reminder-jeugd-zelf-inschrijven-bdo-wk