Recordaantal teams NDB Team Cup!

Recordaantal teams NDB Team Cup!

De inschrijving voor de NDB Team Cup is gesloten met een recordaantal van 87 teams die deel gaan nemen aan de enige landelijke bekercompetitie in Nederland! In hoogste categorie ‘Gold’ komen vanuit 10 verschillende lidorganisaties 14 teams in actie. In de categorie ‘Silver’ voor de 2de en 3de divisieteams staan 50 teams ingeschreven verdeeld over 18 lidorganisaties. In de laagste categorie ‘Bronze’ doen 23 teams mee vanuit 10 lidorganisaties.
Dit betekent dat de ‘Silver’ categorie op 10 februari zal starten, de ‘Bonze’ categorie op 3 maart en de ‘Gold’ categorie op 21 april. De loting voor de eerste ronde wordt volgende week verricht. In deze loting zal duidelijk zichtbaar zien welk team thuis en welk team uit moet spelen, de halve finales en finales worden op een centrale plek in Nederland (locatie volgt) gezamenlijk op één avond gespeeld. Zodra de loting heeft plaatsgevonden ontvangen alle teams een seintje en ruim voor de eerste wedstrijd wordt alle benodigde informatie en het wedstrijdformulier per mail opgestuurd.
Alle informatie over de NDB Team Cup, zoals het reglement, de meest gestelde vragen en een overzicht van alle speeldata en ingeschreven teams is te vinden op de speciale NDB Team Cup pagina. We willen alle teams vragen de inschrijving te checken. Klopt er iets niet, of mist jullie team, neem dan direct contact met ons op via teamcup [AT] ndbdarts [DOT] nl of 030-2081180.
Voor nu willen we alle ingeschreven teams bedanken voor hun deelname, op naar een mooie en sportieve competitie!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-teamcup/item/2545-recordaantal-teams-ndb-team-cup