Prins verliest van ijzersterke Ashton

Foto: Evert Zomer

Sharon Prins heeft zich niet weten te plaatsen voor de kwartfinale van de Lakeside 2017. Op het nieuwe kleurrijke podium moest ze haar meerdere erkennen in een ontketende Lisa Ashton. De Engelse wist de wedstrijd te winnen met 2-0 in sets (3-2,3-0).

Prins kon in het begin van de wedstrijd het hoge tempo van de Engelse goed bij houden maar wist haar in de eerste set niet te breaken. Na de pauze gooide de tweevoudig Lakeside kampioene haar tempo omhoog. Met een 14, 12 en 16 darter en een snelle 140-finish was Ashton te sterk voor de uit Zoetermeer afkomstige Prins.

Aileen de Graaf heeft zaterdagavond wel zonder veel moeite haar eerste wedstrijd gewonnen. In de kwartfinale zal de uit Bunschoten afkomstige de Graaf gaan spelen tegen tienvoudig Lakeside winnares Trina Gulliver.
Morgen komt de laatste Nederlandse dame in actie. Anca Zijlstra uit Heerlen zal het opnemen tegen Lorraine Winstanley.
De NDB is aanwezig in Frimley Green om de Nederlandse deelnemers te begeleiden en hun verrichtingen te volgen. Alle informatie over de Lakeside 2017, zoals uitslagen, speelschema en uitzendtijden staan op de volgende toernooipagina

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/lakeside/item/2528-prins-verliest-van-ijzersterke-ashton