Prins/De Graaf winnen Open Schotland

Prins/De Graaf winnen Open Schotland

De Open Schotland 2017 stond afgelopen weekend op het programma. Het toernooi vond plaats in het Normandy Cosmopolitan Hotel te Renfrew. Net als vorig jaar, toen Danny Noppert het herensingletoernooi won, is er Nederlands succes.

Het damesduo Sharon Prins en Aileen de Graaf wist namelijk het koppeltoernooi op hun naam te schrijven. Na de overwinning op de Dutch Open Darts waren ze in Schotland opnieuw de beste. In de finale wonnen ze van moeder Lisa en dochter Danielle Ashton met 3-2.

Bij het singletoernooi voor de heren was het Cameron Menzies die de winnaar van vorig jaar, Danny Noppert, onttroonde. Bij de laatste 128 schakelde de Schot de titelhouder eigenhandig uit dankzij een 3-1 overwinning. In de finale was Menzies met 6-2 te sterk Daniel Day. Wesley Harms reikte als beste Nederlander tot de kwartfinale.

Het damestoernooi werd gewonnen door de Engelse Fallon Sherrock. Zij versloeg gedurende het toernooi onder meer Lisa Ashton en Aileen de Graaf. In de finale wist ze af te rekenen met de winnares van de Dutch Open Darts, Deta Hedman. Het werd 5-4.

De beste van het herenkoppeltoernooi waren Ryan Joyce en Kevin McDine. De twee Engelsen zetten in de finale het duo Tom Gregory/Gary Thompson met 3-2 aan de kant.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/2585-prins-de-graaf-winnen-open-schotland