Oproep: ben jij de nieuwe bondscoach jeugd?

Oproep: ben jij de nieuwe bondscoach jeugd?

Zoals u in dit nieuwsbericht heeft kunnen lezen zal Hermien Straten stoppen als bondscoach jeugd. Dit betekent dat de NDB de zoektocht naar een nieuw geschikt persoon gaat starten om haar op te volgen.

Waar zijn we naar op zoek? Uiteraard iemand (minimaal 24 jaar oud) die op vrijwillige basis de mogelijkheid heeft om het Nederlands jeugdteam te begeleiden en te coachen tijdens evenementen van het Nederlands team. Daarnaast wordt van de bondscoach jeugd verwacht veel aanwezig te kunnen zijn tijdens de NDB Rankingtoernooien en andere belangrijke jeugdtoernooien in Nederland. Natuurlijk moet de bondscoach jeugd ervaring in en affiniteit hebben met jeugddarts en over competenties beschikken op het gebied van topsport en coaching. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste.

Klik hier om het complete profiel incl. alle eisen, verwachtingen en voorwaarden te lezen.

Lijkt jou dit een mooie uitdaging of ken je iemand die deze functie op geweldige wijze zou kunnen uitvoeren? Twijfel dan niet en neem voor maandag 7 november aanstaande contact op met de NDB. Dit kan door een e-mail incl. korte CV en motivatie te mailen naar info [AT] ndbdarts [DOT] nl t.a.v. Niels de Ruiter. Bij hem kan je ook terecht voor vragen en aanvullende informatie. Samen met de Technische Staf en het bestuur worden vervolgens keuzes gemaakt.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/nl-selectie/item/2454-oproep-ben-jij-de-nieuwe-bondscoach-jeugd