Open Tilburg 2016 een zeer groot SUCCES!

OpenTilburg2016De vrijdagavond zijn we van start gegaan met 36 Mixkoppels! In de winnaarsronde waren Jermaine Wattimena en Kalylee van der Steen in de finale te sterk voor Mike de Decker en Jill Desmedt. In de verlierzersronde wonen Leon de Geus en Leonie van Item van Big J Verhoeven en Marjolein Brooike Noijens.

Nadat we vrijdag al met een mooie opkomst waren verrast, overtrof de zaterdagavond met 65 heren koppels en 12 dames koppels al onze verwachtingen. Bij de dames waren Caitlin Stavast en Marian Lavai de sterkste, Zij wonnen de finale van de winnaarsronde van Demi van Gelder en Sheila de Man. In de verliezersronde wisten Bianca van Boxtel en Lindy van Gorp de finale te winnen van Marjolein Segers en Angela Smetsers. Bij de heren was het Tilburgse duo Willy van de Wiel en Mario Robbe te sterk voor Jermaine Wattimena en Toon Greebe. In de verliezersronde weten Dean de Wulf en Sven Pittoors te winnen van Kevin Penraat en Willie van Dijk.

Dit waren twee TOP avonden met veel (goede) Darts en vooral veel plezier!

De zondag de dag van de Singels! 
Met 21 jeugdspelers werd de dag afgetrapt. De Grote Owen Roelofs was in een mooie finale een maatje te groot voor Djowy Verhagen. 
Vervolgens zijn we met 100 heren en 26 dames verder gegaan met het senioren toernooi. De dames gingen van start in poules en bij de heren werd gespeeld in een knock-out ronde (winnaars en verliezersronde). Bij de dames lukte het Daniel IJpelaar niet om haar titel te prolongeren. In een spannende finale was Kelly Streef vandaag de sterkste. In de verliezers ronde was het Samantha Robben die van Debby Rademakers weet te winnen. Bij de dames hadden we al veel mooie partijen mogen aanschouwen, maar de heren lieten deze zondag ook zien er zin in te hebben. Zo mochten we bijna onze eerste 9-darten ooit op Open Tilburg aanschouwen. Helaas miste Jeffrey van de Ven in de 2e ronde dubbel 12 voor de ultieme leg. Uiteindelijk is het Jermaine Wattimena die voor de derde keer dit weekend zich plaats voor de finale. In een spannende halve finale weet hij Turbo Tank Rob Tilemans een halt toe te roepen. In de andere halve finale is Mike de Decker een maatje te groot voor Tony Martinez. Voor tweede jaar op rij weet Mike Open Tilburg op zijn naam te schrijven door van Jermaine in de finale te winnen. 
In de verliezersronde weet good old Henri van Es te winnen van Nico Burhenne.

Het was een super gezellig en druk bezocht Open Tilburg! 
Waarbij de wedstrijdleiding Jeboo Jeroen Verhoeven & Bob van de Hout en Rene de Loos goed werk hebben verricht. Het toernooi is het gehele weekend soepel verlopen. Heren hartelijk dank! Verder natuurlijk de complimenten aan het personeel van Café Bet Kolen, die ervoor gezorgd hebben dat wij ondanks de drukte aan niets te kort kwamen.

Een Trotse voorzitter, die genoten heeft dit weekend!
Allemaal bedankt!

Let’s play Darts!

Zie onder facebookpagina voor foto’s.