Onze Kampioenen zijn bekend!

Kampioenen!

Eredivisie.

Magic Dreams met captain Kees Donders heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen om net als vorig jaar kampioen te worden van de Eredivisie.

ERE

1e divisie.

In één wedstrijd mochten vandaag KNV en De Broertjes uit gaan maken wie dit jaar de algeheel kampioen van de eerste divisie zou gaan worden. In een spannende gelijk opgaande partij waren De Broertjes het meest constant en uiteindelijk de gelukkige winnaar.

1e

2e divisie.

In de tweede divisie vier poule winnaars, De Mafketels / 4Friends, Triple K, The Dartfellas en De Koopman 2.99,99. Helaas was laatst genoemde team niet in de gelegenheid om mee te strijden om het algeheel kampioenschap. Het werd de dag van de Mafketels, zij hadden er zin in en waar goed in vorm. Zij wonnen dan ook met overmacht het algemeen kampioenschap van de tweede divisie.

poule 2e

2e

3e divisie.

In de derde divisie hadden alle vier de kampioenen er zin in. Ze wilden allen vier graag algeheel kampioen worden en de grote eer hebben om de TDV te mogen vertegenwoordigen op de Landelijke divisie kampioenschappen in Nijkerk.

De eerste halve finale was BK South darts te sterk voor de Salamander uit Dongen. De tweede halve finale was een spannende. Waarbij de singels voornamelijk gewonnen werden door Xtreme Sport, waren de koppels een prooi voor Twenty SX. Met een 4-4 stand moest de Team1001 een beslissing gaan brengen. Twenty SX was het meest bestand tegen de druk en wonnen uiteindelijk de partij.

Twenty SX had de flow gevonden en waren in de finale niet te stuiten, met een 5-2 overwinning op BK South Darts mogen zij zich algeheel kampioen noemen en ons gaan vertegenwoordigen in Nijkerk.

poule 3e

3e

4e divisie.

DC Den Elastieken waren niet in de gelegenheid om mee te strijden om het algeheel kampioenschap. TZN had er zin in en mocht in de halve finale aantreden tegen Dongewijk 1. Met een 5-2 overwinning hadden ze genoeg vertrouwen getankt om in de finale ook als winnaar uit de bus te komen. Echter het Kaasmandje met een zeer sterk spelende Marjolein Noijens dachten daar anders over.

poule 4e

4e

Magic Dreams

De Broertjes

De Mafketels/4Friends

Twenty SX

Kaasmandje

PROFICIAT

EN

VEEL SUCCES BIJ DE LANDELIJKE DIVISIE KAMPIOENSCHAPPEN

Landelijke divisie kampioenschappen:

Zaterdag 29 juni 2e tot en met 4e divisie.
Zondag 30 juni ere- en 1e divisie.

Adres:

Sporthal Corlaer Nijkerk
Henri Nouwenstraat 4
3863 HV Nijkerk

Zaal open 10:00 uur
Melden captains 10:30 uur
Aanvang wedstrijden 11:00 uur

​