Noppert wint Nederlandse clash op Lakeside

Danny Noppert heeft de kwartfinales bereikt van de Lakeside 2017. De Jouster rekende in de tweede ronde af met landgenoot Richard Veenstra.
Noppert, die zijn debuut maakt op de Lakeside, kwam sterk uit de startblokken. Hij wist Veenstra, bij wie de dubbels niet liepen, direct in de tweede leg te breaken. Met een mooie bull finish eiste Noppert de eerste set op.
Het spel van de Danny Noppert zag er zeer solide uit en hij weet ook vrij gemakkelijk de tweede set te winnen zonder een leg af te staan. Een set later komt de 35-jarige Veenstra op een 2-0 voorsprong en had daarmee de derde set voor het grijpen. Echter weet ‘Noppie’ ook set drie te winnen.
Noppert bleef kalm en stoomde zelfverzekerd op de overwinning af. Hij besluit de wedstrijd met een 164-finish en brengt daarmee de eindstand op 4-0. In de kwartfinale zal Noppert gaan spelen tegen de regerend Lakeside kampioen Scott Waites.
De NDB is aanwezig in Frimley Green om de Nederlandse deelnemers te begeleiden en hun verrichtingen te volgen. Alle informatie over de Lakeside 2017, zoals uitslagen, speelschema en uitzendtijden staan op de volgende toernooipagina.