NK koppels en mindervaliden

Foto: NDBdarts

In Sporthal Corlaer te Nijkerk werd vandaag voor de tweede keer het NK Koppels georganiseerd voor heren, dames en de jeugd. Ook stond het NK voor mindervaliden op het programma. In totaal waren er 14 darters voor de categorie ‘mindervaliden’ en 18 darters voor de categorie ‘specials’. Een dag met vele lachende, vrolijke en enthousiaste darters!

Nederlandse selectie spelers Aileen de Graaf en Sharon Prins wisten hun titel in Nijkerk te prolongeren. Opnieuw waren zij verreweg het sterkste. Terechte kampioenen dus! Josephus Schenk en Derk Telnekes hebben bij de heren de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Koppels weten te winnen. Zij zijn daarmee de opvolgers van Wesley Harms en Frans Harmsen. In een spannende finale wisten zij Leroy Nieuwenhuis en Toon Greebe te verslaan.

Bij de jeugd ging de Nederlandse titel naar Wesley Hurrebrink en Keanu van Velzen. Zij waren te sterk voor Marvin van Velzen en Wessel Nijman. In de verliezersronde waren Joey & Angelo de beste. 

Ook hadden we vandaag opnieuw een mindervaliden dartstoernooi voor mensen met een verstandelijke en voor mensen met een geestelijke beperking. Het eerste toernooi kende een aantal hele spannende wedstrijden en een prachtige finale. Chiel van Beers wist zijn titel te prolongeren. In het toernooi voor mensen met een lichamelijke beperking wist Anton van Hemert de Nederlandse titel te winnen.  

Wij danken alle vrijwilligers, toeschouwers en deelnemers voor een gezellige en geslaagde dag! Voor foto’s kunt u morgen terecht op onze Facebookpagina.

Wij feliciteren de kersverse kampioenen met deze fantastische titels!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2512-nk-koppels-en-mindervaliden