NK Darts voor mindervaliden!

Foto: NDBdarts

Komende zaterdag staat het NK darts voor mindervaliden op het programma! Vorig jaar werd dit toernooi voor het eerst georganiseerd en dat leverde veel tevreden en blije gezichten op. Net als tijdens de vorige editie worden er twee toernooi georganiseerd.

NK voor mindervaliden met een lichamelijke beperking
Dit toernooi is toegankelijk voor spelers met een lichamelijke beperking die voldoen aan de officiële WDDA reglementen. Dit toernooi telt mee voor de NDB Ranking voor mindervaliden die dit seizoen voor het eerst wordt georganiseerd. Verdedigend Nederlands kampioen Arie van der Rassel voert de ranking op dit moment aan. Tijdens het vorige NK darts voor mindervaliden ging de winnaar er vandoor met een Winmau World Masters ticket. Dit seizoen is dit ticket verbonden aan de eindranking. De speler die aan het einde van het seizoen (op 23 april) op de eerste plaats staat wint een ticket voor de Winmau World Masters 2017.
NK voor ‘specials’ 
Alle overige mindervalide darters behoren tot deze categorie. Dat betekent dus alle darters met een lichamelijke beperking die niet voldoen aan het WDDA reglement, maar ook darters met een verstandelijke beperking. Twijfel je over speelgerechtigdheid, neem dan contact op met de NDB via 030-2081180 of info [AT] ndbdarts [DOT] nl. 
We gaan er een fantastische middag van maken met veel darts en prachtige prijzen. Beide toernooien beginnen zaterdag om 12.30 uur. Schrijf u nu in door een e-mail te sturen naar info [AT] ndbdarts [DOT] nl met daarin uw naam, geboortedatum en de betreffende categorie. Op dag zelf kunt u tot 12.00 uur ook nog inschrijven. 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2507-nk-darts-voor-mindervaliden