Nederlands succes in België

Foto: Bas van den Berk

Afgelopen weekend waren er veel Nederlandse darters in Antwerpen om deel te nemen aan de ‘Winmau Open België’. Het werd een succesvol weekend voor meerdere Nederlandse darters. Zo wist Wilco Vermeulen samen met Thomas Junghans het herenkoppeltoernooi te winnen. Bij de dames was het koppel Dobromyslova en Winstanley het sterkste. Het mix-koppeltoernooi werd gewonnen door Geert de Vos en Stefanie Lück.
Op zondag werden de individuele toernooien gespeeld. Ross Montgomery wist zich te kronen tot de nieuwe Winmau Open België 2016 kampioen. Hij wist de finale met 3-0 in sets te winnen van Kyle McKinstry, die op zijn beurt verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Danny Noppert in de halve eindstrijd. Bij de dames wist Aileen de Graaf met 2-1 te winnen van Lorraine Winstanley. Eerder wist ze ook al af te rekenen met o.a. Rachel Brooks, Magaret Sutton en Silke Lowe. 

Justin van Tergouw en Layla Brussel hebben de Winmau Open Belgie 2016 titels bij de jongens en meisjes gewonnen. Van Tergouw versloeg Gijsbert van Malsen in de finale. Layla Brussel rekende in de eindstrijd af met Quintey Bieman. 
Het G-toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de Belg Vincent D’Hondt. Ook de Nederlanders Arie van der Rassel en Paul Hollander waren aanwezig maar wisten jammer genoeg niet genoeg punten te pakken om aanspraak te maken op de hoofdprijs.
 
Er staan foto’s van de winnaars op onze Facebookpagina

Hieronder vindt u alle uitslagen terug:

Heren
Dames
Jongens
Meisjes
G-darts
Mix-Koppels
Herenkoppels
DamesKoppels

Wij feliciteren Wilco, Aileen, Justin en Layla met hun mooie titels!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/toernooien/item/2338-nederlands-succes-in-belgie