NDB Team Cup Silver: uitslagen ronde 1, loting ronde 2

NDB Team Cup Silver: uitslagen ronde 1, loting ronde 2

Alle wedstrijden in speelronde 1 van de NDB Team Cup ‘Silver’ zijn gespeeld! Op vrijdag 3 maart komende de resterende 32 teams (regio’s noord en zuid samen) opnieuw in actie voor een plek in de derde speelronde. Alle uitslagen van speelronde 1 en loting voor speelronde 2 zijn hier te vinden:

Speelschema speelronde 2 NDB Team Cup SILVER-NOORD
Speelschema speelronde 2 NDB Team Cup SILVER-ZUID

De loting voor de ‘Bronze’ en ‘Gold’ categorie is hier te vinden.

Volgens de regels is voor de loting opnieuw rekening gehouden met de afstand, hoewel dit uiteraard steeds moeilijker wordt naarmate er minder teams overblijven. Wie in de eigen locatie mag spelen of op pad mag is opnieuw bepaald door de toss. Uiterlijk 24 februari ontvangen alle captains opnieuw alle benodigde documenten. Alle teams die helaas verloren hebben willen we uiteraard bedanken we voor de deelname!
De NDB Team Cup is een landelijke bekercompetitie voor competitieteams die bij één van onze aangesloten lidorganisaties actief zijn. De NDB Team Cup wordt gespeeld in knock-out vorm (zonder verliezersronde) en kent drie verschillende categorieën:
NDB Team Cup ‘Gold’: ere- en 1ste divisieteams (14 teams ingeschreven)
NDB Team Cup ‘Silver’: 2de en 3de divisieteams (51 teams ingeschreven)
NDB Team Cup ‘Bronze’: 4de en 5de divisieteams (23 teams ingeschreven)

Het speltype is vergelijkbaar met die van de regionale competities. Er zullen per wedstrijd vier singlewedstrijden, vier koppelwedstrijden en een teamwedstrijd gespeeld worden. De speelronden zijn op de volgende vrijdagavonden gepland:

Speelronde 1 laatste 64: vrijdagavond 10 februari (start ‘Silver’)
Speelronde 2 laatste 32: vrijdagavond 3 maart (start ‘Bronze’)
Speelronde 3 laatste 16: vrijdagavond 21 april (start ‘Gold’)
Speelronde 4 laatste 8: vrijdagavond 19 mei
Halve finales en finales: vrijdagavond 16 juni (centrale locatie)
Tot de halve finales en finales wordt dus gespeeld in de locaties van de teams zelf (wordt geloot), de halve finales en finales worden gezamenlijk (en voor alle categorieën) op één avond gespeeld in een centrale locatie (volgt). De teams strijden naast de landelijke titels ook om de zeer aantrekkelijke prijzenpot:

1ste plaats € 500,-
2de plaats € 250,-
3de plaats € 125,-
4de plaats € 75,-
Gedeeld 5de plaatsen € 25,- (4x)
Oftewel, € 1.050,- totaal per categorie!
Na elke gespeelde ronde wordt direct blind geloot voor de volgende ronde. Alle informatie over de NDB Team Cup is hier te vinden. Vragen, of wil je meer weten? Contact ons via telefoonnummer 030-2081180 of teamcup [AT] ndbdarts [DOT] nl!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-teamcup/item/2580-ndb-team-cup-silver-uitslagen-ronde-1-loting-ronde-2