NDB Rankingcircuit voor mindervaliden!

NDB Rankingcircuit voor mindervaliden!

Vorig jaar is de NDB gestart met een aantal toernooien voor mindervaliden darters. Tijdens de NK Darts, Amateur & Jeugd Trofee en de Open Midden Nederland bleek dit een groot succes. Om dit een vervolg te geven heeft de NDB besloten om een rankingcircuit op te zetten voor de mindervaliden met een lichamelijke beperking. Het circuit zal tenminste bestaan uit vier toernooien:
1. 30 oktober: Open Stedendriehoek
2. 17 december: NK Darts
3. 22 januari: Open Oost Nederland
4. 23 april: Open Midden Nederland
Er zal in poules van maximaal vier personen gespeeld worden zolang de aantallen dit toelaten. Het inschrijfgeld zal €5,00 bedragen en er is prijzengeld voor de beste twee spelers van de winnaarsronde. Er zijn tevens mooie bekers te verdienen. Ook aan de eindranking zullen prachtige prijzen verbonden zijn die na afloop van de Open Midden Nederland worden uitgereikt.
Tijdens andere NDB Rankingtoernooien, bijvoorbeeld zondag tijdens het Open Fries, zijn de mindervaliden darters uiteraard van harte welkom om mee te doen in de reguliere categoriën. Meer informatie over de eerste mindervaliden ranking (Open Stedendriehoek) en het mindervaliden rankingcircuit volgt!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2402-ndb-rankingcircuit-voor-mindervaliden