NDB Ranking mindervaliden gaat zondag van start!

Foto: NDBdarts

Komende zondag staat de derde NDB ranking van seizoen 2016-2017 op het programma: de Open Stedendriehoek in Deventer! De organisatie is in handen van de Darts Vereniging Stedendriehoek. Naast de bekende toernooien voor de heren, dames en jeugd zal er ook een toernooi voor mindervaliden darters zijn. Het toernooi zal de boeken in gaan als het eerste officiële mindervaliden toernooi met NDB Rankingpunten. Het NDB Rankingcircuit voor mindervaliden zal vooralsnog gaan bestaan uit vijf toernooien. Welke toernooien dat zijn, is terug te vinden in dit nieuwsbericht
Een aantal belangrijke zaken voor de deelnemers:
– De toernooien worden georganiseerd voor spelers met een lichamelijke handicap.
– Om deel te nemen aan de rankingtoernooi dient men onder één van de gestelde criteria te vallen uit dit document van de WDDA (World Disability Darts Association). Twijfel je of je onder de gestelde criteria valt? Neem dan even contact op met de NDB.
– Tot 12.30 uur kun je je inschrijven bij de wedstrijdtafel. Je hoeft hiervoor geen briefje in te vullen, maar je kunt je naam doorgeven aan de organisator van het mindervaliden toernooi. Het inschrijfgeld bedraagt €5,00 per persoon.
– Het toernooi zal rond de klok van 13.00 uur beginnen.
– Als de aantallen het toelaten wordt er in poules gespeeld. Deze poules zullen conform het rankingreglement nooit groter zijn dan vier spelers. Tot de finale wordt er gespeeld om een 501 best of 3. In de finale wordt er gespeeld om een 501 best of 5.
– Het kledingvoorschrift is niet van toepassing voor mindervaliden.
– Je hoeft geen lid te zijn van de NDB en je hoeft ook niet in het bezit te zijn van de Nederlandse nationaliteit.
– Er zijn mooie bekers en geldprijzen te winnen!
Neem voor vragen contact op met de NDB via 030-2081180 of info [AT] ndbdarts [DOT] nl. De NDB en de DVS gaan er alles aan doen om er een prachtig toernooi van te maken!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-ranking/item/2457-ndb-ranking-mindervaliden-gaat-zondag-van-start