NDB Jubileumkrant

NDB Jubileumkrant

De Nederlandse Darts Bond heeft in het kader van het 40-jarig bestaan een eenmalige jubileumkrant gemaakt en deze kosteloos aangeboden aan alle aangesloten leden. Deze krant is inmiddels per post verspreid. Voor alle andere geïnteresseerden hebben wij een online versie gemaakt van de jubileumkrant en deze is hier te bekijken.

In deze jubileumkrant blikken we terug op de geschiedenis van een aantal toernooien en competities die we organiseren. Daarbij schenken we uiteraard veel aandacht aan ‘onze’ Dutch Open Darts. Ook de prestaties van het Nederlands team laten we niet onbenoemd, waarbij we ook terugblikken op belangrijke gebeurtenissen op het voor velen meest beroemde dartspodium ter wereld: Lakeside. Maar daar blijft het niet bij, we hebben geprobeerd zoveel mogelijk mooie en belangrijke momenten van onze bond te benoemen. Veel leesplezier!

Ben je lid maar heb je de krant niet ontvangen?
Dat kan. De volgende vier lidorganisaties: DVO, PDB, KDO en de VDO hebben aangegeven dat de NDB de adressenlijst niet mocht gebruiken voor het versturen van de jubileumkrant. Val je onder een andere lidorganisatie en heb je de krant niet gekregen? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je onder een oud of verkeerd adres ingeschreven staat bij je lidorganisatie.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/2514-ndb-jubileumkrant