LaCo senioren morgen van start!

LaCo senioren morgen van start!

Morgen is het weer zo ver: het landelijke competitieseizoen gaat van start. De LaCo zal dit seizoen aanvangen met 14 herenteams, 10 damesteams en 16 jeugdteams. De jeugd start volgende week. Voor alle speelschema’s verwijzen we u naar dit nieuwsbericht.
De herenteams mogen dit jaar flink aan de bak, want zij spelen ieder 12 wedstrijden tijdens de reguliere competitie. Regerend kampioen DBBR begint met een uitwedstrijd tegen DBMN dat vorig jaar nipt werd uitgeschakeld in de play-offs. De RDB is na afwezigheid van een jaar weer terug in de heren LaCo. Morgen spelen zij een thuiswedstrijd tegen de DVS. De kampioen van twee jaar geleden, DSWN, neemt het in eigen huis op tegen de SDC. De RDO is vrij in poule A. In poule B neemt de runner-up van vorig jaar, de DORA, het op tegen de DVO. In het noorden van het land speelt de FDB een thuiswedstrijd tegen de DOGD en de laatste wedstrijd gaat tussen de DONHN en de DBA. De BDC komt de eerste week niet in actie. Bij de dames staan twee wedstrijden op het programma. Regerend kampioen DBMN bijt het spits af tegen DBBR en de DBA gaat op bezoek bij de DONHN.
Alle uitslagen en standen zijn het gehele seizoen bij te houden op deze pagina. De NDB wenst alle teams veel succes en een plezierig seizoen toe!

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/laco/item/2411-laco-senioren-morgen-van-start