Kwitanties printen

Online inschrijven voor het nieuwe seizoen

Als u uw dartteam hebt ingeschreven via Online Inschrijven Teambeheer dan kunt u zelf een kwitantie afdrukken.

URL Online inschijven: Online inschrijven

Zodra u het betaalproces hebt afgerond, komt u in het betalingsoverzicht. Ook krijgt u een mail als de betaling is afgerond.  De betaalreferentie heeft u nodig bij een overboeking of als kwitantie (de mail kan u ook gebruiken). Deze dient u dus goed te bewaren! Als u op de betaalreferentie klikt dan ziet u de betalingsdetails.

Ook nadat u uw team heeft ingeschreven en de inschrijving is afgerond, kunt u gewoon inloggen en een kwitantie printen.

Betalen

Tijdens het seizoen

Ook tijdens het seizoen is het voortaan mogelijk om zelf een kwitantie af te drukken. U kunt per transactie (iDeal) dat binnen Teambeheer is gedaan een kwitantie afdrukken. Deze wordt in PDF getoond op de website en kan worden opgeslagen op uw computer of direct worden afgedrukt.

URL inloggen Mijn Teambeheer: Mijn Team

Zodra u bent ingelogd op uw teamaccount kunt u via het menu aan de linkerzijde voor “Betalingen” kiezen. Daarna klikt u op “Transacties”. Hier vind u alle transacties die er tijdens het seizoen zijn uitgevoerd. Klik op de transactie referentie om de details te bekijken en een kwitantie van deze transactie af te drukken. 

referentie

 

Afdrukken kwitantie

 

Opvragen team inschrijving alleen niet via Teambeheer ingeschreven

Mocht je je niet via Online Inschrijven hebben ingeschreven dan kan je een mail sturen naar penningmeester@tdvdarts.com. Je zal dan zo snel mogelijk je kwitantie ontvangen.