Koningsdag & ophalen teambenodigdheden

TDVlogoBeste TDV darters,

De competitie moet nog beginnen, maar we willen jullie al wel wijzen op het einde van het nieuwe seizoen.

Qua speelweken komt het dit jaar ongelukkig uit. Het einde valt namelijk eind april begin mei. We hebben dan met diverse feestdagen en vakantie perioden te maken. In de laatste week van april hebben we Koningsdag en de eerste twee weken van mei is het ‘mei-vakantie’.

We hebben dan ook de laatste speelweek ingepland om de eerste ‘ongelukkige’ week, namelijk de week van koningsdag. Tegelijk hebben we het einde van de 2e competitie helft met 2 weken verlengd. Dit betekent dat alle wedstrijden van de 2ecompetitie helft voor zondag 15 mei 2016 gespeeld moeten zijn.

Je kunt nu al zien of je op Koningsdag of Koningsnacht moet darten, dus je kunt nu al actie ondernemen en met de tegenstander overleggen om de wedstrijd eerder of in de week daarna te spelen.

Tevens krijgen we de vraag van enkele leden ‘waarom moeten we de papieren ophalen?’.

Het ophalen van de papieren heeft twee redenen:

  • Helaas moeten wij ieder jaar meerdere pakketten opnieuw laten drukken en op nieuw op laten sturen. De oorzaak hiervan is divers: TNT niet geleverd, team verkeerde adres in teambeheer ingevoerd, etc…
  • Meerdere leden hebben aangegeven dat ze graag momenten willen hebben om vragen face-to-face te kunnen stellen. Met name de vragen omtrent de gewijzigde regels.

Dit is ook zo op de ALV besproken en toegelicht, hierop was de reactie van de aanwezige leden positief.

Hartelijk dank,

Met vriendelijke dart groeten,

Willem van der Putten
Voorzitter