Kom jij onze jeugdcommissie versterken?

Foto: Evert Zomer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die onze jeugdcommissie wil komen versterken. Ben jij of ken jij iemand die veel passie heeft voor darts en lijkt het jou leuk om je in te zetten voor de jeugdige darters? Lees dan de onderstaande functiebeschrijving aandachtig en reageer!

De jeugdcommissie bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die ongeveer vier keer per jaar vergadert en verder bij vele jeugdevenementen aanwezig is als aanspreekpunt voor alle jeugd en haar ouders/ begeleiders. De commissie zorgt onder andere voor de uitvoering en sturing van het beleid, ondersteunen van jeugdbegeleiders bij lidorganisaties en is betrokken bij verschillen toernooiorganisaties waaronder de Dutch Open Darts Youth. Heb jij wat tijd over en wil je meedraaien in een gezellig team en je inzetten voor alle jeugdige darters in Nederland? Reageer dan snel!
Klik hier voor de volledige functiebeschrijving van de jeugdcommissie. Let daarbij ook zeker op de gevraagde competenties. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk. Voor vragen en reactie kunt u contact opnemen via info [AT] ndbdarts [DOT] nl of 030-2081180. We hanteren een eerste aanmeldingstermijn van vier weken, u kunt dus reageren tot 12 oktober. We hopen daarna snel de jeugdcommissie uit te kunnen breiden!

Meer weten over de NDB, haar beleid en jeugddarts? Check dan de volgende pagina’s:
http://www.ndbdarts.nl/over-ndb  
http://www.ndbdarts.nl/jeugd 
http://www.ndbdarts.nl/over-ndb/nederlandse-darts-bond/item/115-officiele-stukken 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/2417-kom-jij-onze-jeugdcommissie-versterken