Justin wint opnieuw Winmau World Masters Boys titel!

Justin wint opnieuw Winmau World Masters Boys titel!

Justin van Tergouw heeft op indrukwekkende wijze voor de 2e keer op rij de Winmau World Masters op zijn naam weten te schrijven. In de Lakeside Country Club was de Utrechter met 4-1 te sterk voor de Engelsman Owen Maiden. 

De 16-jarige van Tergouw kwam al snel op een 3-0 voorsprong en was oppermachtig in deze eindstrijd. In de vierde leg kreeg hij meerdere wedstrijdpijlen maar wist deze niet te benutten. Met een 12-darter bracht het Nederlandse talent de eindstand op 4-1. Hij wist een gemiddelde te gooien van 79,62.

Van Tergouw is niet de eerste darter die deze titel weet te prolongeren. De Engelse Shaun Griffiths deed dit al in 2007 en 2008.
Eerder deze week wist Justin van Tergouw zich ook al te plaatsen voor de finale van de Lakeside World Youth Championships. Hij mag in 2017, op het wereldberoemde Lakeside podium, gaan spelen tegen het Schotse talent Nathan Girvan.

Bij de meisjes wist Veronica Koroleva de Winmau World Masters titel te pakken. Zij versloeg de Engelse Beau Greaves met 4-3.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/winmau-world-masters/item/2494-justin-wint-opnieuwwinmau-world-masters-boys-titel