Johan Bovenschen, bestuurslid Breedtesport, trekt zich terug als bestuurslid

Johan Bovenschen, bestuurslid Breedtesport, trekt zich terug als bestuurslid
Tijdens de Dutch Open Darts sprak het bestuur met Johan Bovenschen over de verwachtingen die het bestuur heeft van de portefeuille Breedtesport. Het bestuur is van mening dat de komende jaren veel wordt gevraagd van deze portefeuille. Meer dan Johan, ondanks zijn enorme inzet als bestuurslid, biedt. Johan was hierover begrijpelijk teleurgesteld. 
We hebben elkaar nog tijd gegeven om te kijken of we het gesprek op een later moment konden voortzetten om onze wederzijdse standpunten en inzichten verder met elkaar te delen. Aan dit gesprek zijn we echter niet meer toe gekomen. Johan heeft uiteindelijk besloten zich terug te trekken als bestuurslid. Die keuze respecteert het bestuur.
Wij bedanken Johan voor zijn inzet voor de dartsport en zijn vertegenwoordiging van het bestuur bij de toernooien die hij graag bezocht. Wat dit voor gevolgen heeft zullen we met prioriteit op de eerstvolgende bestuursvergadering bespreken.
 
Bestuur NDB
 

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/ndb-nieuws/item/2584-johan-bovenschen-bestuurslid-breedtesport-trekt-zich-terug-als-bestuurslid