Inschrijving SuperLeague play-offs!

Inschrijving SuperLeague play-offs!

Het is weer mogelijk voor nieuwe teams om zich aan te melden voor de SuperLeague. Nieuwe teams hebben t/m 10 februari 2017 de tijd om dit te doen. Uiteraard mogen dit ook teams zijn die eerder zijn uitgevloeid uit de SuperLeague. De inschrijving voor de play-offs is gratis en kan door een e-mail te sturen naar: sln [AT] ndbdarts [DOT] nl. Men zal vervolgens het inschrijfformulier toegezonden krijgen.
In de maanden maart t/m juni 2017 zullen er play-off wedstrijden gespeeld worden door nieuwe teams die zich hebben aangemeld. Drie nieuwe teams zullen zich direct plaatsen voor SuperLeague seizoen 2017/2018. Op zaterdag 17 juni zullen er nog drie teams over zijn die een beslissingswedstrijd spelen tegen de nummers 9 van de overgangsklassen van dit seizoen. De winnaars van deze wedstrijden spelen in het seizoen 2017/2018 ook in de SuperLeague. Het definitieve schema van de play-offs wordt half februari bekend gemaakt.

Uiteraard zitten er een aantal regels en voorwaarden aan de play-off wedstrijden. Deze zijn hier te vinden. Voor al het overige zal het officiële SuperLeague reglement gelden dat u hier kunt vinden.

We zien de aanmeldingen of eventuele vragen graag tegemoet via sln [AT] ndbdarts [DOT] nl.

Lees meer.. http://www.ndbdarts.nl/nieuws/superleague/item/2508-inschrijving-superleague-playoffs